Kite Camp Sør-Afrika

Cape Town har alt fra vakre kitestrender med vind og surfebølger, til fjell, vingårder, kulturopplevelser, historie, shopping og uteliv – alt samlet i én by! Sør-Afrikas hovedstad er et unikt paradis, og bør oppleves av alle kitere.

Sør-Afrika

Cape Town er kiternes hovedstad i sommersesongen fra desember til mars. Denne perioden er ekstremt vindsikker, med en vindstyrke fra 7-8 ms på en stille dag, til 15 ms på de røffeste dagene. Langs den milelange kystlinjen ligger flere kitestrender enn du kan drømme om. Det finnes spoter for ulike nivåer og ønsker, uansett vindmelding: Flattvann til de som tar nybegynnerkurs og til kitere som vil øve på triks, og bølger i ulike størrelser til morgensurf, kitesurfing og morsomme downwindere. Utenom kiting og surf byr Kappstaden på så mange opplevelser at ett besøk ikke er nok: Bestig Table Mountain og nyt utsikten over byen, Kapp-punktet og vindistriktene, besøk delfinene på Boulders beach, dra på safari eller opplev kapp det gode Håp, Afrikas sydligste punkt. Du kan besøke vingårder og drikke vin i Stellenbosch, eller smake fantastisk økologisk mat på Old Biscuit Mill Market mens du kjøper suvenirer. Utelivet i Cape Town er bra, med lave priser og vennlige folk.

HVA KAN JEG FORVENTE?

Cape Town regnes for å være en av verdens vakreste byer med majestetiske fjell, lange hvite strender og grønne vingårder. Klimaet minner om Middelhavet, med varme somre (desember til mars), milde vintre og mye sol. Det kystnære lavlandet blir besøkt av sterke vinder som blåser hele året, ofte relatert til som ”Cape Doctor”, fordi de renser luften for forurensning. Lapoint kite camp ligger i Bloubergstrand, 20 minutter kjøring fra Cape Town sentrum. Dette er en av de mest populære kitestrendene, og profesjonelle kitere fra hele verden kommer hit hvert år for å trene. Vi bor i gåavstand fra ”kite beach”, med storslått utsikt over Atlanterhavet til Table Mountain. Solnedgangene her er vidunderlige, enten du sitter på stranden og nyter den, eller kiter i dagens siste, fargesprakende lys. Vi tar deg med til den idylliske flatvannslagunen i Langebaan to dager i løpet av uken, og du har en session med wakeboard i kabelpark inkludert. Vi tilbyr assisterte downwindere hjemme i Blouberg, 3 km for nybegynnerne og 8 km for de som kan kite. I månedsskiftet januar/februar kan se verdens beste kitere gjøre sine livs høyeste hopp i den storslagne konkurransen “Red Bull King of the Air”.


Kitepakker i Sør-Afrika

Kiters pack

Level 1

PERFEKT STED FOR Å KITE! JEG KOMMER TIL Å ANBEFALE DET VIDERE!!! :)

Christopher Sørensen

Overnatting i Sør-Afrika

Camp Cape Town

Sesong: 21. januar – 4. mars
Passer: Alle nivåer 

Alder: Fra 18+ (tenåringer og barn kan reise med voksne)

OBS! Det er kun 6 plasser per uke. Send oss en forespørsel dersom dere er en gruppe og ønsker å reise utenom datoene over: marit@lapoint.no

Vise