Kitecamp Paje, Zanzibar

Endeløse kritthvite strender, krystallklart turkist vann og stabil vind: Zanzibar er en av de vakreste kitedestinasjonene du noensinne vil oppleve. Det sies at Paje er øyas beste kitested, med solide vindforhold og en idyllisk flatvannslagune.

Zanzibar

Den historiske krydderøya Zanzibar er et lite eksotisk paradis utenfor kysten av Tanzania. Her ligger noen av de vakreste strendene og kitespotene du kan drømme om, omringet av kokospalmer, gylden sand og turkist vann. Dette er stedet for den som vil kombinere kiteferien med spennende Afrikanske opplevelser, eller fullstendig finne roen mellom kiteøktene i en hengekøye mellom palmene med bølgeskvulp og bøker. Omringet av det Indiske hav, kritthvite strender og et fantastisk korallrev, ligger forholdene til rette for både kiting, dykking, snorkling, revsafari, delfinsafari, båtturer og mye mer. Det er to vindsesonger i Zanzibar, og vindretningen er alltid ”side onshore”. Den første sesongen varer fra midten av desember til slutten av februar, med ”Kaskasivinden”, som blåser fra nordøst. Øyas andre vindsesong domineres av sørøstlige ”Kusivinden”, fra midten av juni til midten av september.

Hva kan jeg forvente meg?

Campen ligger 150 meter fra vår private strand, en idyllisk sandstrand med turkisgrønt vann og perfekte kiteforhold ved høyvann. Ved lavvann kan du traske videre langs stranden til den fantastiske lagunen i Paje, som fungerer uansett tidevann. Vi gleder oss til å ta deg med til dette paradiset, der nybegynnere kan kite sine første meter i en grunn lagune, og de viderekomne kan øve på tricks eller cruise rundt i asurblått flatt vann og naturskjønne omgivelser. Lagunen er også optimal for litt øvede kitere, som har tatt et kurs, og ønsker å øve selvstendig på brettstart og kiting opp mot vinden. På Zanzibar møter du en spennende og fargesterk kultur, og øya byr på et mylder av opplevelser. Vi har plukket ut de beste av disse for at du skal få mest mulig ut av oppholdet, også når vi ikke kiter. Legg igjen mørke vinterdager, regn, snø, slaps og jobb hjemme, og bli med oss en uke i paradis!

Kitepakker

Level 1

Ja, takk

Kiters pack

Høres bra ut

Overnatting

Bo i gåavstand fra en av verdens vakreste kitestrender.

Camp Zanzibar

Sesong: 23.desember - 3. februar
Passer: Alle nivåer
Alder: Fra 18 år (tenåringer og barn kan være med i følge av voksne)

Ta meg dit