Kiters Pack - Kitesurfing Zanzibar

Dette vakre kiteparadiset ligger i det indiske hav og byr på stabil vind, turkisgrønt flattvann, sandbunn og et reefbreak med perfekte bølger 1,5 kilometer ute.

en vanlig dag

Start dagen med en eksotisk frokost med forskjellig frukt, pannekaker, omelett og ferskpresset juice. Vinden er som regel svakere på morgenen, og øker etter lunsj. Om det blåser er vi klare til en morgenøkt. Ved høyvann kan vi kite på vår egne strand, 150 meter unna. Ellers kan vi gå 10 minutter videre til lagunen. Om det ikke er nok vind til å kite så tidlig, gjør vi andre aktiviteter mens vi venter, som snorkling, rev-safari, volleyball, en tur til landsbyen eller ren avslapping og nytelse mellom palmetrærne for å forberede kropp og sinn til en magisk kiteøkt. Etter lunsj er resten av dagen dedikert til kiting, til solen går ned i 18-tiden. En nydelig middag serveres mellom 18.30 og 19.30. Det vil alltid være sosiale aktiviteter på kveldene, som bålkvelder, masaii show, filmkvelder, drinker ved baren og kanskje en tur ut for å sjekke ut Pajes uteliv.

hva kan jeg forvente meg?

Lagunen i Paje er beskyttet av et korallrev som ligger halvannen kilometer ute, og gir et magisk og stort flatvannsområde på innsiden. Ute ved revet bryter perfekte bølger. Vinden blåser alltid ”side onshore”, så du kan lett kite ut til bølgene og komme tilbake igjen (vi anbefaler likevel at dere reiser ut 2-3 personer). Vi har alltid folk som holder et øye med tingene våre, enten det er på stranden eller på kitesenteret ved lagunen. Vinden kan variere mellom 6 -11 ms, og de fleste dager blåser det 7-9 ms. De mest brukte kitestørrelsene er 9-14 meter, avhengig av vekt. Stranden på spoten er stor, og både launching og landing er enkelt. Her finner du toaletter, restaurant/bar, kitebutikk med reparasjon, og områder der du kan ligge i skyggen og slappe av mellom kitingen med musikk og en herlig atmosfære. Vi har plukket ut de beste turene Zanzibar byr på for å gi deg varierte opplevelser ved siden av kitingen, uansett hvilken uke du er hos oss.


Inkludert

      • Transport til og fra flyplass på ankomst- og avreisedag
      • 7 overnattinger 
      • Frokost og middag hver dag. Vårt kjøkken er et av de beste i Paje. 
      • En-to av øyas beste utflukter (hvilken kan variere hver uke). 
      • Fri bruk av alle campens fasiliteter: Privat strand, sykler for å utforske, volleyballbane, gym, lounge, wifi, bordtennis, biljardbord, bøker, filmer etc.
      • Sosiale kveldsaktiviteter, som bålkos, Masaai show, strandfest og filmkvelder (det er selvfølgelig helt greit om du ønsker å slappe av, og ikke vil delta på alle aktiviteter).
      • Du finner det meste i gangavstand fra campen. Den lokale landsbyen med små butikker, boder, supermarked, apotek, fotballbaner der Masaii-folket med glede inviterer til kamp, lagunen, vår private strand osv.

ikke inkludert

 • Lunsj
 • Øvrige aktiviteter og dagsturer 

  Kiteutstyr

  Utstyr til snorkling.

  VISA er ikke inkludert i prisen, og er enklest å ordne ved ankomst på flyplassen (det tar 5 minutter og koster 50 US dollar). Du fyller inn et skjema før ankomst, og betaler 50 dollar, cash eller med kredittkort, så får du et 90-dagers turistvisum.

Overnatting

Camp Zanzibar

Sesong: 23.desember - 3. februar
Passer: Alle nivåer
Alder: Fra 18 år (tenåringer og barn kan være med i følge av voksne)

Ta meg dit

Informasjon

FLy

Du kan booke flyreisen helt til Zanzibar, og det er mulig du må reise en dag tidligere for å komme frem på søndag. Det beste er å fly med Turkish Airways fra Oslo lørdag (ankommer søndag morgen) og fly tilbake søndag etter en-to uker i paradis. Det er kun en mellomlanding i Istambul, og en total flytid på 12-15 timer fra Oslo – Zanzibar. Billetter ligger på ca 6000 NOK. Andre gode flyselskaper er Qatar, Emirates, JetAirFly, Condor (Lufthansa), KLM, Kenyan Airways and Swiss Airlines. Et annet rimelig alternativ er å fly til Dar Es Salaam, en stor by på fastlandet, og fly eller ta ferge videre til Zanzibar.

 

Flyet fra DAR til ZNZ (Zanzibar International Airport) koster rundt 70$ en vei, og du kan sjekke opp flyselskaper som: Coastal Air, Zan Air, and Precision Air.

 

Fergen koster rundt 35$ en vei. Taxi fra flyplassen til fergekaia koster rundt 20 dollar (avhengig av hvor god du er på å forhandle pris) Fergene er raske, og tar ca 1 ½ – 2 timer fra Dar til Stone Town (den nærmeste store byen fra Paje, 45 minutter unna).

 

Ankomst & TRANSFER

Ankomst- og avreisedag er søndager. Vi organiserer transport til og fra flyplassen, og fra fergekaia i Stone Town (for de som flyr til fastlandet og tar fergen derfra). Transporten er inkludert i prisen for de som ankommer og reiser på søndager. Det kan være lurt å reise fra hjemlandet ditt dagen før for å ankomme søndag morgen (med for eksempel Turkish Arlines, Kenya Airways or KLM). 

Det er mange ulike flymuligheter for å komme hit. Vi anbefaler www.momondo.no for å finne din reise.

FAsiliteter

Fasilitetene på campen er alltid tilgjengelig, og alt er inkludert i prisen: Et unikt treningssenter i ”balboa stil”, privat strand, volleyball bane, spill og videoer, skyggeområder, hengekøyer, WIFI og mye mer. Frokost og middag er inkludert i campprisen. Vi spiser sammen i restauranten vår, som er kjent for å være et av de beste spisestedene i området.

 

Dobbeltrom

Vi har fem behagelige og romslige dobbeltrom, alle med AC, vifter, myggnett og egne bad.

 

Dorm

Å dele rom er en fantastisk anledning til å mye nye interessante mennesker! Vi har to 4-sengsrom og et 6-sengsrom med AC, vifter, myggnett og egne bad. Vi tilbyr også moderne Zanzibarinspirerte bungalows. Hver av dem har 4 senger med bad, elektrisitet, myggnett og vifter (ikke air condition).

MÅLTIDER

Frokost og middag er inkludert i campuken. Måltidene som serveres er en kombinasjon av tradisjonelle retter fra Swahili- og Europeisk kjøkken. Frokosten består vanligvis frukt, pannekaker, egg og juice. Middagene er varmretter servert med ulike salater, grønnsaker og sauser.

Aktiviteter & turer

Om du ønsker å ta en pause fra kitingen, men er for rastløs til å slappe av på stranda vår, tilbyr Zanzibar utallige eventyrlige, kulturelle, aktive og vakre opplevelser. På campen er to av våre favorittaktivteter inkludert i prisen, og det er også mange andre aktiviteter du bør få med deg:

 • Sunset/mangrove Stand Up Paddle tur

 • Kryddertur
 • Jozani forest
 • ”Chumba island”
 • Reef walks
 • Sunset cruise
 • Blue Safari
 • Utleie av scooter 
 • Guidede snorkle- eller dykketurer 
 • ”Big game” fisking eller Swahili fisking
 • … og mye mye mer!

Glem ikke

Sengetøy, håndklær, samt bruk av campens fasiliteter er inkludert. Husk å ta med håndkle til stranden, solkrem, solhatt, solbriller til både strandliv og kiting, og en genser til kveldene. Vannet er varmt, rundt 26 grader, men du burde ta med en langermet genser (rash) for å beskytte huden mot den sterke sola. Den lokale valutaen er Tshilling og 2200 Tsh er rundt 1 US $. Det finnes kun ATM’s i Stonetown, som ligger 1 time unna campen, så ta med nok kontanter, både lokale og dollar.

Zanzibar Adventure School. Paje, Zanzibar, Tanzania.  P.O BOX 915

Velg startdato og bestill din reise

Første tilgjengelige startdato etter din valgte dato vises nedenfor.