LÆR DEG Å KITE I ZANZIBAR- NYBEGYNNERKURS

Dette er pakken for deg som aldri har testet kiting, eller som kun har prøvd et par ganger. Lagunen i Paje byr på perfekte læringsforhold, men en stor strand, og helt flatt og langgrunt vann.

en vanlig dag

Start dagen med en eksotisk frokost med forskjellig frukt, egg og juice. Vinden er som regel svakere på morgenen, og øker etter lunsj. Om det blåser starter vi kitekurset etter frokost. Kitesenteret ligger ved lagunen, en 10 minutters gåtur langs stranden. Om det ikke er nok vind til å kite så tidlig, gjør vi andre aktiviteter mens vi venter, som snorkling, rev-safari, volleyball, en tur til landsbyen eller ren avslapping og nytelse mellom palmetrærne for å forberede kropp og sinn til en magisk kiteøkt. Middag serveres mellom 18.30 og 19.30. Det vil alltid være sosiale aktiviteter på kveldene, som bålkos, masaii show, filmkvelder, drinker ved baren og kanskje en tur ut for å sjekke ut Pajes uteliv.

Hvem passer det for?

Level 1-kurset passer for deg som er nybegynner eller kun har flydd kite noen få ganger. Vi samarbeider med en kiteskole som har solid erfaring med kurs på Zanzibar og IKO-sertifiserte engelsktalende instruktører. Som fersk vil vi at du skal føle deg trygg og ivaretatt, og at du får den beste instruksjonen for å komme i gang med kiting. Kurset inkluderer 12 timers instruksjon. Dere er to elever per instruktør, og vil sammen gå gjennom teori, sikkerhet og praktiske øvelser. Dere kan leie utstyr og fortsette kitingen når kurset er ferdig. Vi ønsker at dere skal ha det gøy med kitingen, føle trygghet, bli hekta på sporten og møte nye morsomme mennesker som dere kan dra på tur med senere. På spoten finner du toaletter, restaurant/bar, kitebutikk, og områder der du kan ligge i skyggen og slappe av mellom kitingen med musikk og en herlig atmosfære.

Inkludert

      • Transport til og fra flyplass på ankomst- og avreisedag
      • 7 overnattinger 
      • Frokost og middag hver dag.
      • 12 timers kitekurs med nødvendig utstyr. To elever per instruktør (8 timer kurs om det er en elev per instruktør). NB! Det er bare ett kitekurs inkludert, selv om du booker 2- og 3-ukerspakker. Du kan leie kiteutstyr direkte fra kiteskolen i Zanzibar etter at kurset er ferdig, slik at du kan fortsette kitingen på egenhånd.
      • En-to av øyas beste utflukter. 
      • Fri bruk av campens fasiliteter: Privat strand, volleyballbane, gym, lounge, wifi, bordtennis, biljardbord, bøker etc.
      • Sosiale kveldsaktiviteter, som bålkos, Masaai show, strandfest og filmkvelder (det er selvfølgelig greit om du ønsker å slappe av, og ikke vil delta på aktiviteter).
      • Du finner det meste i gangavstand fra campen. Den lokale landsbyen med små butikker, boder, ATM, supermarked, apotek, fotballbaner der Masaii-folket med glede inviterer til kamp, lagunen, vår private strand osv.
     •  

ikke inkludert

 • Lunsj
 • Kiteleksjoner etter kurset. Det er kun ett kurs inkludert, selv i 2- og 3-ukerspakker.
 • Bruk av utstyr utenom kurset, men dette kan leies på plass.

 •  

  Tynn rash eller en shorty for å beskytte huden mot sola. (Vi anbefaler også hatt og solbriller).

  Neoprensko er ikke et ”must”, men de kan være greie å ha for å beskytte mot kråkeboller

  Øvrige aktiviteter og dagsturer 

  Utstyr til snorkling.

  VISA er ikke inkludert i prisen, og er enklest å ordne ved ankomst på flyplassen (det tar 5 minutter og koster 50 US dollar).

OVERNATTING

Camp Zanzibar

Sesong: 23.desember - 3. februar
Passer: Alle nivåer
Alder: Fra 18 år (tenåringer og barn kan være med i følge av voksne)

Ta meg dit

Informasjon

FLy

Du kan booke flyreisen helt til Zanzibar, og det er mulig du må reise en dag tidligere for å komme frem på søndag. Sjekk Turkish Airlines, Qatar, Emirates, JetAirFly, Condor (Lufthansa), KLM, Kenyan Airways and Swiss Airlines for flyreiser til Zanzibar. Et rimeligere alternativ er å fly til Dar Es Salaam, en stor by på fastlandet, og fly eller ta ferge videre til Zanzibar.

Flyet fra DAR til ZNZ (Zanzibar International Airport) koster rundt 70$ en vei, og du kan sjekke opp flyselskaper som: Coastal Air, Zan Air, and Precision Air.

Fergen koster rundt 35$ en vei. Taxi fra flyplassen (DAR ) til fergekaia koster rundt 20 dollar (avhengig av hvor god du er på å forhandle pris) Fergene er raske, og tar ca 1 ½ – 2 timer fra Dar til Stone Town (den nærmeste store byen fra Paje, 45 minutter unna).

Ankomst & TRANSFER

Ankomst- og avreisedag er søndager. Vi organiserer transport til og fra flyplassen, og fra fergekaia i Stone Town (for de som flyr til fastlandet og tar fergen derfra). Transporten er inkludert i prisen for de som ankommer og reiser på søndager. Det kan være lurt å reise fra hjemlandet ditt dagen før for å ankomme søndag morgen (med for eksempel Turkish Arlines, Kenya Airways or KLM). 

FAsiliteter

Fasilitetene på campen er alltid tilgjengelig, og alt er inkludert i prisen: Et unikt treningssenter i ”balboa stil”, privat strand, volleyball bane, spill og videoer, skyggeområder, hengekøyer, WIFI og mye mer. 

Dobbeltrom

Vi har seks dobbeltrom, alle med AC, vifter, myggnett og egne bad.

Dorm

Å dele rom er en fantastisk anledning til å mye nye interessante mennesker! Vi har 4-6 sengsrom  med AC, vifter, myggnett og egne bad. Vi tilbyr også moderne Zanzibarinspirerte bungalows. Hver av dem har 4 senger med bad, elektrisitet, myggnett og vifter (ikke air condition).

MÅLTIDER

Frokost og middag er inkludert i campuken. Måltidene som serveres er en kombinasjon av tradisjonelle retter fra Swahili- og Europeisk kjøkken. Frokosten består vanligvis frukt, egg og juice. Middagene er varmretter servert med ulike salater, grønnsaker og sauser.

Aktiviteter & turer

Om du ønsker å ta en pause fra kitingen, men er for rastløs til å slappe av på stranda vår, tilbyr Zanzibar utallige eventyrlige, kulturelle, aktive og vakre opplevelser. På campen er to av våre favorittaktivteter inkludert i prisen, og det er også mange andre aktiviteter du bør få med deg:

 • Kryddertur
 • Jozani forest
 • ”Chumba island”
 • Reef walks
 • Sunset cruise
 • Blue Safari
 • Utleie av scooter 
 • Guidede snorkle- eller dykketurer 
 • ”Big game” fisking eller Swahili fisking
 • … og mye mye mer!

Glem ikke

Sengetøy, håndklær, samt bruk av campens fasiliteter er inkludert. Husk å ta med håndkle til stranden, solkrem, solhatt, solbriller til både strandliv og kiting, og en genser til kveldene. Vannet er varmt, rundt 26 grader, men du burde ta med en langermet genser (rash) for å beskytte huden mot den sterke sola. Den lokale valutaen er Tshilling og 2200 Tsh er rundt 1 US $. 

Zanzibar Adventure School. Paje, Zanzibar, Tanzania.  P.O BOX 915

Velg startdato og bestill din reise

Første tilgjengelige startdato etter din valgte dato vises nedenfor.