Camp Zanzibar

Zanzibar er et eksotisk eventyr med de vakreste kitespotene du kan drømme om! Velkommen til den sjarmerende landsbyen Paje på den sørøstlige kysten av øya, med stabil vind, pudderhvite strender og turkistgrønt vann.

Villaen

Dere bor i koselige og behagelige dorms eller dobbeltrom med egne bad, AC, vifte for varme netter og myggnetting. Vi har tre dorm, med 4-6 senger i hvert rom. På hotellet har vi hengekøyer, flere digge chillout-steder, Wifi, volleyballbane, ”Rocky Balboa gym”, og mye mer. Bare 150 meter unna kan du ligge på en solseng og nyte stillheten på vår private strand, mens du restituerer fra kiting og et mylder av inntrykk. Stranden er kritthvit, og det turkise vannet byr på svømmeturer og perfekte kiteforhold når tidevannet er høyt. Den fantastiske lagunen, som man kan kite i på både høyvann og lavvann, er i gangavstand fra campen.

 


Informasjon

FLy

Du kan booke flyreisen helt til Zanzibar, og det er mulig du må reise en dag tidligere for å komme frem på søndag. Det beste er å fly med Turkish Airways fra Oslo lørdag (ankommer søndag morgen) og fly tilbake søndag etter en-to uker i paradis. Det er kun en mellomlanding i Istambul, og en total flytid på 12-15 timer fra Oslo – Zanzibar. Billetter ligger på ca 6000 NOK. Andre gode flyselskaper er Qatar, Emirates, JetAirFly, Condor (Lufthansa), KLM, Kenyan Airways and Swiss Airlines. Et annet rimelig alternativ er å fly til Dar Es Salaam, en stor by på fastlandet, og fly eller ta ferge videre til Zanzibar.

 

Flyet fra DAR til ZNZ (Zanzibar International Airport) koster rundt 70$ en vei, og du kan sjekke opp flyselskaper som: Coastal Air, Zan Air, and Precision Air.

 

Fergen koster rundt 35$ en vei. Taxi fra flyplassen til fergekaia koster rundt 20 dollar (avhengig av hvor god du er på å forhandle pris) Fergene er raske, og tar ca 1 ½ – 2 timer fra Dar til Stone Town (den nærmeste store byen fra Paje, 45 minutter unna).

 

Ankomst & TRANSFER

Ankomst- og avreisedag er søndager. Vi organiserer transport til og fra flyplassen, og fra fergekaia i Stone Town (for de som flyr til fastlandet og tar fergen derfra). Transporten er inkludert i prisen for de som ankommer og reiser på søndager. Det kan være lurt å reise fra hjemlandet ditt dagen før for å ankomme søndag morgen (med for eksempel Turkish Arlines, Kenya Airways or KLM). 

Det er mange ulike flymuligheter for å komme hit. Vi anbefaler www.momondo.no for å finne din reise.

FAsiliteter

Fasilitetene på campen er alltid tilgjengelig, og alt er inkludert i prisen: Et unikt treningssenter i ”balboa stil”, privat strand, volleyball bane, spill og videoer, skyggeområder, hengekøyer, WIFI og mye mer. Frokost og middag er inkludert i campprisen. Vi spiser sammen i restauranten vår, som er kjent for å være et av de beste spisestedene i området.

 

Dobbeltrom

Vi har fem behagelige og romslige dobbeltrom, alle med AC, vifter, myggnett og egne bad.

 

Dorm

Å dele rom er en fantastisk anledning til å mye nye interessante mennesker! Vi har to 4-sengsrom og et 6-sengsrom med AC, vifter, myggnett og egne bad. Vi tilbyr også moderne Zanzibarinspirerte bungalows. Hver av dem har 4 senger med bad, elektrisitet, myggnett og vifter (ikke air condition).

MÅLTIDER

Frokost og middag er inkludert i campuken. Måltidene som serveres er en kombinasjon av tradisjonelle retter fra Swahili- og Europeisk kjøkken. Frokosten består vanligvis frukt, pannekaker, egg og juice. Middagene er varmretter servert med ulike salater, grønnsaker og sauser.

Aktiviteter & turer

Om du ønsker å ta en pause fra kitingen, men er for rastløs til å slappe av på stranda vår, tilbyr Zanzibar utallige eventyrlige, kulturelle, aktive og vakre opplevelser. På campen er to av våre favorittaktivteter inkludert i prisen, og det er også mange andre aktiviteter du bør få med deg:

 • Sunset/mangrove Stand Up Paddle tur

 • Kryddertur
 • Jozani forest
 • ”Chumba island”
 • Reef walks
 • Sunset cruise
 • Blue Safari
 • Utleie av scooter 
 • Guidede snorkle- eller dykketurer 
 • ”Big game” fisking eller Swahili fisking
 • … og mye mye mer!

Glem ikke

Sengetøy, håndklær, samt bruk av campens fasiliteter er inkludert. Husk å ta med håndkle til stranden, solkrem, solhatt, solbriller til både strandliv og kiting, og en genser til kveldene. Vannet er varmt, rundt 26 grader, men du burde ta med en langermet genser (rash) for å beskytte huden mot den sterke sola. Den lokale valutaen er Tshilling og 2200 Tsh er rundt 1 US $. Det finnes kun ATM’s i Stonetown, som ligger 1 time unna campen, så ta med nok kontanter, både lokale og dollar.

Zanzibar Adventure School. Paje, Zanzibar, Tanzania.  P.O BOX 915

Kitepakker i Zanzibar

Level 1

Ja, takk

Kiters pack

Høres bra ut

VELG STARTDATO OG BESTILL DIN REISE

Første tilgjengelige startdato etter din valgte dato vises nedenfor.