KursnivåerLapoint Kitekurs

Slik lærer vi bort kiting

Vi har ti års erfaring med kursing i kiting og snøkiting. Vi har alle vært nybegynnere, og vi husker fortsatt den ubeskrivelige følelsen av å kite de første meterne på snø eller vann. Det er nettopp å dele denne følelsen som gjør at vi elsker å instruere. Gjennom årene har vi utviklet to ulike kursnivåer, ett for nybegynnere, og ett for litt øvede kitere. Vi tilbyr også “kite and stay” for erfarne kitere som vil kite i fantastiske forhold, og dele utfordringer, målsettinger og seire med likesinnede kitere på campen.

Individuell tilbakemelding 

For å maksimere utbytte av kurset og hjelpe deg unngå typiske feil, gir instruktøren deg personlig tilbakemelding for å finpusse teknikken og belyse fokusområder hvor du trenger å øve litt ekstra. 

Vi finner de beste forholdene for kiting 

Kunnskap om hvordan ulike vindforhold fungerer er avgjørende i kiting, og hver enkelt spot er ofte unik. Vindstyrken kan forandre seg avhengig av vindretning, og termiske vinder er som regel sterkere enn meldt. Våre instruktører er eksperter på sine lokale spotter, kjenner de termiske vindene og vet når det er best forhold.