Lapoint Julekalender

Vinn et opphold for deg og en venn på valgfri surf camp hver søndag i desember! Det er enkelt å delta, se under for å VINNE!

VINN FANTASTISKE PREMIER

Vi mener vinteren er den beste tiden for tropisk surf, så nå i desember gir vi bort en surfepakke for to på DIN FAVORITTCAMP - HVER SØNDAG. God juuuuul!

HVORDAN DELTA

Alt du trenger å gjøre for å delta er å tagge surfevennen din, fortelle oss hvilken camp dere vil bo på i kommentarfeltet på Julekalendervideoen, og registrere deg nedenfor. Lykke til!

Scroll ned for å se om du er en av de heldige vinnerne.

23. des: Denne ukens heldige vinner er Felicia Jul Nielsen som skal på eventyr til bali med sin surfevenn Emilie Ida Larsen. Kontakt stine@lapoint.no for å hente ut premien.

 

16. des: Denne ukens heldige vinner er Katrine Mathina Schlichting som skal på eventyr til Costa rica med sin surfevenn Nadia Rosgaard Lauritzen. Kontakt stine@lapoint.no for å hente ut premien.

 

9. des: Denne ukens heldige vinner er Tove Bazso som skal på eventyr til bali med sin surfevenn Anton Svensson. Kontakt stine@lapoint.no for å hente ut premien.

 

2. des: Denne ukens heldige vinner er Louise Krüger som skal på eventyr til Sri Lanka med sin surfevenn Stine Elise Lunde. Kontakt stine@lapoint.no for å hente ut premien.