Surfcamp Marokko konkurranse-vinnerne er annonserte

De siste ukene har vi kjørt en konkurranse hvor du kunne vinne en surfepakke for to i Marokko. Scroll ned for å se om du er en av de heldige.

Surfeferien i Marokko

Marokko ligger helt nordvest i Afrika og er et utrolig variert land med snøkledde fjell, oaser, ørken og milelange strender der du gjerne møter på en kamel eller to når du skal ut for å surfe. I tillegg til dette er det en overflod av bølger i verdensklasse som sammen med fargerik kultur, lave priser og deilig klima utgjør et perfekt reisemål. I Taghazout har du gåavstand til flere rå bølger, og et utvalg av både restauranter og steder der du kan sjekke ut den lokale viben. Dette er et land som helt sikkert kommer til å imponere deg.

Premien inkluderer

7 overnattinger
7 frokoster
5 middager
5 dager med surfeutstyr
Surfekurs 5 x 2 timer
Surfeteori
Transport til surfeleksjoner
2 yogaklasser

Surfepakker i Marokko

DET VAR EN FANTASTISK OPPLEVELSE :)

Theis Smedegaard

OVERNATTING I MAROKKO

Lapoint surfcamp i Marokko ligger 50 meter fra sjøen i Taghazout, som er et lite tettsted nord for Agadir. Taghazout ligger midt i smørøyet blant noen av verdens beste surfespotter, og her finner du blant annet en av Marokkos lengste bølger. Det er ikke rart at mange regner dette for «the place to be» om du er opptatt av bølger av høyeste klasse – både for nybegynnere og erfarne surfere. Vi tør å påstå at du kommer hjem en unik opplevelse rikere etter at du har vært på surfekurs og surfet med oss i Marokkos gyldne solnedganger.

VISE

LA PAIX

La Paix er et lite hotell midt i byen med to utrolige takterrasser hvor vi spiser, gjør yoga og slapper av etter en lang dag med surfing.

Sesong: Hele året
Passer: Level 1, 2, 3
Alder: Fra 18 år
VIS 

Velg startdato og bestill din reise

Første tilgjengelige startdato etter din valgte dato vises nedenfor.