Surfcamp Gianyar, Bali

Legg din neste surfetur til Gianyar på østsiden av Bali, til vår lukseriøse surfcamp som ligger like ved stranden mellom palmer og fantastiske bølger.

En surfetur til Gianyar, Bali

Surfcamp Gianyar ligger på den grønne og tropiske øst-siden av Bali, omringer av fantastiske områder du kan utforske. Hverdagen her er avslappet, så dette er stedet for deg som rømmer fra en stressende og hektisk hverdag og bare vil slappe av og surfe rå bølger. Kun 15-20 minutter fra campen finner du bølger som Keramas, Klotok og Ketewel. Hvis du ønsker å se mer av bylivet på Bali ligger Kuta 40 minutter- og Sanur kun 25 minutter unna - begge med mange restauranter, shopping og nok av utesteder å velge mellom.

Strender, palmer & latter

Vi vet at det sosiale aspektet og å møte nye mennesker er like viktig for at surfeturen blir en stor suksess som selve surfen. Derfor har alltid, surfcampen i Gianyar inkludert, mange sosiale aktiviteter i løpet av uka som alle kan velge å være med på. Enten du vil utforske nærområdet og øya, chille ved bassenget eller surfe like utenfor campen dagen lang er vi sikre på at du kommer å ha mange minnesrike stunder i Gianyar og alltid noen å dele de stundene med.

Surfepakker i Gianyar

I Gianyar finner du bølger for alle type surfere, enten du er nybegynner eller profesjonell. En av de er verdenskjente Keramas som ligger kun 4 km unna campen. Det er også mange, til dels lite befolkede bølger i nærheten av campen. Enten du vil lære å surfe eller å ta surfingen et steg videre er området rundt surfcampen i Gianyar et perfekt sted å legge surfeturen.

ALT VAR FANTASTISK, DEN BESTE UKEN I MITT LIV!

Elvira Nilsson

Overnatting i Gianyar

Surfcamp Gianyar er vår oase med en avslappet atmosfære og tradisjonelle omgivelser. Campen ligger rett ved stranden, noe som gir deg både en fantastisk utsikt og en frisk bris på de aller varmeste dagene.

Villa Gianyar

Bo rett på stranda på denne lukseriøse villaen med fantastiske områder hvor du kan slappe av mellom slagene på surfeturen til Bali. Denne strandvillaen tilbyr det beste av surf, en avslappet atmosfære og herlige tropiske omgivelser.

Sesong: Hele året
Passer: Level 1, 2, 3 & frisurfere
Alder: Fra 18 år

Vise

VELG STARTDATO OG BESTILL DIN REISE