Surfcamp California

Bli med på vår surfcamp i Californa, like nord for San Diego og med fantastiske bølger, herlige surfestokede mennesker og den typiske amerikanske surfeatmosfæren.

En surfetur til California

Dette er det klassiske California du har vokst opp med på film med lange strender, typiske amerikanske cafeer og barer, og en rolig surfevibe. Lær å surfe på surfcampen i California, som ligger i Encinitas, like nord for San Diego og i gangavstad fra strande med episke bølger for alle type surfere. Spis frokost på cafeen utenfor campdøra, surf til du er utslitt, utforsk området og kystlinjen, og ta en pils med en surfbuddy i solnedgangen; livet som surfer i California er så bra det blir.

Strender, surf & smil

En vellykket surfetur består av mange deler, men viktigst er det sosiale, og derfor har være surfcamps et stort fokus på nettopp dette. Vi vet at de du deler de perfekte bølgene eller en pils i solnedgangen med kanskje varer livet ut, så vi arrangerer mange sosiale aktiviteter og utflukter som du kan velge å bli med på - eller kanskje du bare vil surfe 24/7. Uansett er vi sikre på at du kommer til å oppleve mange episke øyeblikk på surfcampen i California, og alltid ha noen å dele dem med.Surfepakker i California

California tilbyr strålende forhold og utrolige bølger for alle type surfere. Utnytt de erfarne surfeinstruktørene og lokalkunnskap for å få mest ut av surfeturen til California, enten du surfer for første gang, tar steget til de grønne bølgene eller surfer på egen hånd. Vår pakker tilbyr noe for enhver - se under hvilken som passer deg best. Som alltid: Har du noen spørsmål er det bare å kontakte oss, så hjelper vi deg med å sette sammen tidenes surfetur!

DET VAR EN HELT FANTASTISK OPPLEVELSE =)

Theis Smedegaard

Overnatting i California

Bo på surfcampen i Encinitas, like nord for San Diego, og nyt den behagelige surfeatmosfæren på surfcampen, områdene du kan slappe av i, og de lokale cafeeene, restaurantene og stranda.

Surfhouse Encinitas

Surfcampen ligger tre minutter fra Beacons Beach, like ovenfor koselige cafeer, surfebutikker og lokale restauranter. Med en herlige surfevibe og flotte områder å slappe av i er denne campen helt perfekt for å utforske surfen og området rundt Encinitas og California.

Sesong: Juli - oktober
Passer: Level 1, 2, 3
Alder: Fra 21 år

Vise