Surf RetreatSouth, Costa Rica

Surf retreat for den ambisiøse og eventyrlystne

En skjult perle er hva vi kaller dette surfeparadiset i Costa Rica. På vår surf retreat setter tidevannet agendaen for dagene og vi lever og puster for surfingen. Vår oase er innen gangdistanse fra havet og vår favoritt-surfespot.

Surf nivå

Mellom til avansert

Vibe

Avslappet

Sesong

Hele året

Bærekraft

CO2-kompensert

HVA DU KAN FORVENTE

Et surfe-eventyr ulikt noe annet

Her gjør vi mest mulig ut av hvert eneste øyeblikk. Vi våkner før solen har stått opp over Costa Rica’s vakre jungel og vi sjekker surfe forecast’en. Vi tar oss en kaffekopp, tøyer litt og deretter drar ut for å surfe mens vi ser på soloppgangen.

Når vi kommer oss opp av vannet er det tid for å nyte en sunn frokostbuffet med klassiske retter fra Costa Rica, tropiske frukter og smoothies.

Vi chiller på surf camp, analyserer videoer og så padler vi ut i bølgene igjen for dagens andre surfetime.

På ettermiddagen kan du praktisere yoga, gjøre pusteøvelser eller bare nyte jungelen rundt deg. Og kanskje få øye på en ape eller to!

Du vil surfe på fantastiske surfespots, noen velkjente og noen skjulte perler. Du vil surfe side om side med lokale surfere og få se den beste surfingen Costa Rica har å tilby.

Dette er en unik opplevelse for viderekomne og avanserte surfere som ikke er interessert i festing, men heller foretrekker å stå opp tidlig og utnytte dagen. (Hvis du ser etter en fest er campen vår i Santa Teresa det perfekte stedet!) Velkommen til vårt hjem hvor vi surf, sleep, Pura Vida and repeat!

Bærekraft

Stranden er vårt hjem. Vi forlater den finere enn vi fant den.

Det er viktig for oss å ta vare på det lokale samfunnet vi er en del av, havet vi elsker, og strendene som er vårt andre hjem. Vi er opptatt å tilføre verdi og gi tilbake. For å gjøre dette er både ansatte, venner og gjestene våre engasjert i resirkulering og andre tiltak for å ta vare på miljøet. Hver uke har vi beach clean-ups på campene våre, for å være sikre på at vi forlater strendene litt renere enn vi fant dem.

Lapoint crew
Les mer om våre tiltak for et bærekraftig miljø