Villa & Bungalows - Costa Rica

Nære stranden med umiddelbar tilgang til surf, tropisk atmosfære og fantastiske omgivelser; dette er den perfekte basen for surfeturen til Santa Teresa, Costa Rica.

Villa & bungalows

Surfcampen ligger i en frodig hage med en villa og fem bungalows. Du er kun tre-minutters kjøretur sør for Santa Teresa med gangavstand til den fantastiske surfestranden Playa Carmen.
Herlig stemning og koselig lounge & hang-out område ved bassenget gjør denne campen ideell for avslapning etter en lang dag med tropiske eventyr.

Området - Santa Teresa

Santa Teresa er en sjarmerende liten surfelandsby med mange fantastiske restauranter og barer. Vi elsker Santa Teresa for Pura Vida-vibben, utmerket surf, mange aktivitetsmuligheter og eventyrlige omgivelser.
Santa Teresa er også kjent for et rikt dyreliv, noen av verdens vakreste strender og en uslåelig atmosfære.


Informasjon

Rom

Campen ligger i en frodig hage bestående av én villa og fem bungalows. I villaen finner du vårt basic dorm med fire senger og våre basic villa dobbeltrom – alle med private bad. Dobbeltrommene har queen size senger.

 

I hagen ligger våre bungalow dorms, alle med seks senger og private bad. Der er det også et bungalow dobbeltrom, perfekt for dere som reiser i par.

Service og fasiliteter

  • Daglig rengjøring av rom
  • Internett
  • Bordtennisbord
  • Lounge-område
  • Svømmebasseng

Hva trenger du

    • Ekstra håndkle

 

Surfepakker i Costa Rica

Velg startdato og bestill din reise

Første tilgjengelige startdato etter din valgte dato vises nedenfor.