Yoga RetreatEriceira, Portugal

Lapoint Ericeira, Portugal

Lapoint Ericeira ligger få minutter fra stranden, omgitt av dramatisk natur og vakre vingårder. Du er også bare en kort gåtur fra sentrum av Ericeira. Surfeskolens beliggenhet gir den perfekte balansen av naturopplevelser og action.

Rom

Surfecampen med det lille ekstra

Velg mellom singerom, grupperom, dobbeltrom og suiter. På campen vår er alle rommene store, med moderne fasiliteter, komfortable senger og en avslappet, bohemsk stil.

Fasiliteter

Et surfehotell for alle

Good times er selve grunnmuren i campen vår - vi ville lage et sted hvor det var lett å møte nye folk, ha det gøy og skape minner for livet. Resultatet overgår de fleste forventninger av hva en surfeskole kan være. Her venter en fantastisk utsikt over Atlanterhavet, bar og restaurant, treningsfasiliteter, yoga shala, skate bowl, og ikke minst har du gåavstand til stranden.

Andre surfcamps

Bærekraft

Stranden er vårt hjem. Vi forlater den finere enn vi fant den.

Det er viktig for oss å ta vare på det lokale samfunnet vi er en del av, havet vi elsker, og strendene som er vårt andre hjem. Vi er opptatt å tilføre verdi og gi tilbake. For å gjøre dette er både ansatte, venner og gjestene våre engasjert i resirkulering og andre tiltak for å ta vare på miljøet. Hver uke har vi beach clean-ups på campene våre, for å være sikre på at vi forlater strendene litt renere enn vi fant dem.

Lapoint crew
Les mer om våre tiltak for et bærekraftig miljø