Yoga & Surf Retreat

Putt hverdagen på pause og bli med på en indre oppdagelsesreise.
Gi deg selv muligheten til å ordentlig koble av og lade batteriene.

Yoga & Surf

Om du ønsker å forbedre ferdighetene dine i enten yoga eller surfing, vil en kombinasjon av disse to aktivitetene være en perfekt synergi for en morsom og personlig utvikling.

 

Yoga-entusiaster, som allerede har høy bevissthet om kropp og sjel, har et solid fundament for å lære å surfe eller utvikle surfeferdighetene videre. Nye surfere med bakgrunn fra yoga vil kunne utforske et nytt nivå av fokus, balanse og tålmodighet gjennom surfingen. 

Surfing gir deg muligheten til å utforske dine fysiske og mentale styrker i et nytt element i ett med naturen. Dette er også en morsom måte å bygge muskler på, og vil gi deg mer styrke i yogaposisjonene. Bli inspirert av havet og skap en bedre flow i bevegelsene dine, og få i tillegg en energiboost fra solen og havet.

 

Hvis du allerede er god til å surfe, vil yogaklasser forbedre balansen og fleksibiliteten din – noe som er nøkkelen til å bli en enda bedre surfer. Tøying vil gjøre deg mer fleksibel i vannet og forebygge alminnelige skader. Ikke minst vil yoga hjelpe deg med å fokusere i jakten på den perfekte bølgen.

Lapoint & Yoga

  • Lapoints tilnærming til yoga er basert på vår lidenskap for havet og jorden. Yogatimene er en kombinasjon av vår Goodtimes-filosofi og vår yogalærer Greatas visjon om å ”lære mennesker, ikke posisjoner”. Greta har 400 timers RYT-erfaring og er også massør og lydterapeut. Hun er dedikert til å skape en skreddersydd opplevelse for hver enkelt person gjennom yogatimer som Hatha, Vinyasa, Yin, Partner, Ecstatic og Restorative yoga. Du vil også få muligheten til å delta i workshops, meditasjon, pusteøvelser, lydhealing og silent walks – som tilsammen vil gi deg en inspirerende uke utenom det vanlige.

  •  

    Quinta Lizandro i Ericeira, Portugal er et perfekt sted for både yoga og surfing. På campen har vi et fredelig yoga shala og et utendørs yogaområde rett ved en vakker strand. Ta inn utsikten over glitrende bølger og majestetiske fjell mens du nyter sunn og organisk mat fra den økologiske gården rett oppi veien. Ericeira er et sted hvor du er garantert å føle deg i kontakt med elementene.

    Med daglige yogatimer, workshops, fire surfetimer og gruppeturer vil et Yoga & Surfe-opphold gi deg en variert og spennende opplevelse med Goodtimes, utfordringer og personlig utvikling.

Yoga & surfing i Portugal

Bli med på en spirituell reise med 10 yogatimer og fire surfetimer med profesjonelle instruktører.

Portugal

Ta meg dit

VELG STARTDATO OG BESTILL DIN REISE

Første tilgjengelige startdato etter din valgte dato vises nedenfor.