Yoga & Surf i Ericeira, Portugal

Vårt Yoga & Surf Retreat er for deg som ønsker å oppleve et eventyr fra innsiden ut. Få et fantastisk energipåfyll og utforsk magien ved yoga!

EN TYPISK DAG

Vi ønsker deg velkommen til et tilrettelagt program med yoga og surfetimer av høy kvalitet. Retreatet finner sted i vårt paradis i Portugal – Ericeira.

Dagen starter med meditasjon og yoga før vi spiser en sunn frokost. Surfetimene holdes når dagens forhold er mest optimale, dette med hensyn til din sikkerhet og læring. Instruktørene starter med en introduksjon og oppvarming før vi hopper i vannet, og etter hver surfetime samles vi på stranden for tilbakemelding og oppsummering. Om ettermiddagen kan du bli med på ulike gruppeaktiviteter som vinsmaking på en nærliggende vingård eller sightseeingtur til Lisboa. Det er naturligvis også andre muligheter på campen, som mer yoga og surf, avslapning ved bassenget, tur langs den vakre stranden og utforsking av Ericeira by.

NIVÅER PÅ SURFEKURSET

  • Vi er stolte av å presentere en unik opplevelse for ditt fysiske, mentale og spirituelle velbefinnende. Hos Lapoint får du fysisk og mental yogatrening kombinert med førsteklasses surfetimer.

  • Ved å tilby to nivåer av surfeundervisning ønsker vi at alle skal få oppleve havet på egne premisser. Nivå 1 ”Lær å surfe” er for deg som er nybegynner, mens nivå 2 ”Green Wave sufekurs” er for deg som har surfet før og vet hvordan du surfer hvitvannsbølger. På Nivå 2 vil vi ta skrittet videre og lære deg å surfe små grønne bølger. På begge nivåene vil du få tips og tilbakemeldinger, både i teori og praksis. Alle kursene består av små grupper og ledes av erfarne og profesjonelle instruktører. Forholdene vil bli evaluert daglig, og tid og sted for hver surfetime vil være der bølgene er best.  

HVEM ER PAKKEN FOR?

Yoga & Surf Retreat er skapt for å gi deg en helhetlig opplevelse, og forbedre kontakten med sinn, kropp og sjel gjennom Anna og hennes team’s utforskning av bevegelser, meditasjon og healing.

INKLUDERT

7 overnattinger

7 frokoster

8 timer yoga

5 surfetimer

Surfeteori

TAKK! JEG HADDE MIN BESTE FERIE NOENSINNE!

Susanna

Tilleggsinformasjon

Ankomst

        • Ankomstdagen er søndager. Det er ikke surfetimer den første dagen, så dagen vil bli brukt på å lande på campen, bli kjent med de andre og slappe av. Surfingen starter neste dag.

 

TRANSport

    • Ved ankomst/avreise tilbyr vi transport til/fra flyplassen for EUR 50 per person tur-retur. Vi prøver å gjøre tre turer hver dag på forskjellige tidspunkt for å plukke opp så mange gjester som mulig og time det bra med flyankomster og -avganger. Det finnes andre måter å komme seg til campen på også, for eksempel kan du ta bussen som koster omkring EUR 7, eller en taxi som vil koste omkring EUR 75. Vi sender deg flere alternativer når vi har fått bookingen din.

FLY

  • Det er mange ulike flymuligheter for å komme hit. Vi anbefaler www.momondo.no for å finne din reise.

Måltider

  • Middagen spiser vi enten på campen eller vi drar sammen til en restaurant i byen. Alle er velkommen til å være med, så du vil ha noen å spise med hver dag selv om du reiser alene.

HVOR MANGE GJESTER ER DET I HVER GRUPPE?

For å tilby den best mulige opplevelsen har retreaten en øvre grense på 16 gjester.

 

HVOR MANGE SURFERE ER DET I VANNET SAMTIDIG?

Det er opp til seks surfere per instruktør i gruppetimene.

Alle surf instruktørene er sertifiserte og har opplæring innen sikkerhet i vannet, førstehjelp og livredning for å se til at sikkerheten er ivaretatt til enhver tid.

 

KAN JEG KJØPE FLERE SURFETIMER HVIS JEG ØNSKER Å SURFE MER?

Ja, klart du kan! Både gruppetimer og privattimer er tilgjengelig.

PLAN

7:00 – Meditasjon

7:15 – Yoga

8:30 – Frokost

10:00 – Surf

Ettermiddagen varierer mellom fritid, workshops, yoga, aktiviteter, utflukter m. m.

DROP-IN YOGAKLASSER

Hver uke tilbyr vi en variert timeplan med drop-in yogaklasser som er tilgjengelig for alle gjester på Quinta Lizandro.

 

VINSMAKING

Gruppetur til en vakker vingård i nærheten av campen. Inkluderer transport, en guidet tur, vinsmaking og snacks.

 

LISBOA-TUR

Bli med på tur til Lisboa og utforsk restauranter, barer, sightseeing og shopping.

 

TIMEPLAN, PRIS OG PÅMELDING

Vennligst spør bookingavdelingen eller resepsjonen når det gjelder timeplan, pris og påmelding av tilleggsaktiviteter.

OVERNATTING I ERICEIRA

Bo på Quinta Lizandro, perfekt for både aktiv- eller avslappende livsnytelse i små og store grupper.

VELG STARTDATO OG BESTILL DIN REISE

Første tilgjengelige startdato etter din valgte dato vises nedenfor.