Villa Tugah - Bali

Denne villaen er omringet av risåkre og tilbyr derfor ikke bare gåavstand fra restauranter og surf, men også en smak av den lokale kulturen.

INNKVARTERING

Canggu er et paradis for deg som ønsker en surfeferie hvor det ikke bare er bra bølger, men også et stort utvalg av restauranter, kafeer, shopping og uteliv. På campen finner du store felles- og dobbeltrom med aircondition og komfortable senger. Vår lille oase ligger i en tradisjonell balinesisk hage, og har hyggelige hang- out områder enten du vil slappe av i skyggen eller jobbe med brunfargen. Du er garantert å føle deg velkommen på surfcampen vår i Canggu, og det er lett å bli kjent med folk gjennom aktiviteter, yoga, måltider og ikke minst surfen. Vi lover deg en uforglemmelig opplevelse.

OMRÅDET

Surfcampen i Canggu ligger midt i smørøyet og byr på en fantastisk kombinasjon av vakre rismarker, bra surf og gåavstand til restauranter og barer. Med beliggenhet i nærheten av strender som Batu Bolong, Echo Beach, Old Man’s og Berawa Beach, pluss hotspots som Deus Ex Machina, Pretty Poison, Shady Shack, Betelnut og Nude – er du alltid i nærheten av der det skjer.Info

DOBBELTROM

Dobbeltrommene har privat bad og utgang mot en veranda. Surfecampen ligger omgitt av et frodig landskap i Canggu, så her har du utsikt over palmer og vakre solnedganger.

TWIN-ROM

Twin-rommene har to separate senger. Alle rommene har privat bad og air-condition, og befinner seg i en separat villa. Her får du fred og ro så du er klar for å surfe så fort solen har steget opp!

FELLESROM

Fellesrommene er store, lyse og med tradisjonelt balinesisk design. Du deler rom og badeværelse med tre andre gjester. Omgitt av rismarker sover du godt, så du er klar for surfe-eventyr om morgenen! Alle fellesrommene har air-condition.

BUNGALOWS

Bungalowene er designet for 2-3 personer – du kan velge mellom dobbeltrom eller fellesrom. Alle rommene har privat bad og air-condition.

Service og fasiliteter

  • Håndklær og sengetøy
  • Daglig rengjøring
  • Internett
  • 2 svømmebasseng
  • TV-rom
  • Hjelp med booking av massasje, scooterleie, bilelleie og andre aktiviteter
  • Slakkline, volleyballbane og Indobrett

Hva trenger du

  • Håndklær til stranden

 

 

 

OFTE STILTE SPØRSMÅL

 

Er flyreisen inkludert i pakken? 

Nei, du må selv finne ut hvordan du kommer deg frem og tilbake, men vi tilbyr gjerne å hente deg på flyplassen.

 

Finnes det noen ledige stand-by senger?

 Du er alltid velkommen på campen vår, men hvis hjemmesiden sier at det ikke er flere plasser eller ledige senger, betyr det at vi er fullbooket.

 

Kan startdatoen min være fleksibel?

Noe av det som gjør oppholdet hos oss unikt er at gjestene er sammen hele uken – fra start til slutt. Det er derfor kun mulig å starte oppholdet de dagene som vises på hjemmesiden.

 

Jeg har lyst på et rom for meg selv, er det mulig? 

Den beste, og eneste måten du kan få et etmannsrom på er ved å booke et dobbeltrom. Det betyr at du må betale for et rom for to personer.

 

Hvordan booker vi forskjellige surfenivåer for ulike gjester under den samme bookingen?

Vennligst book det oppholdet dere ønsker med alle surferne på samme nivå. Deretter kan dere sende oss en email på info@lapointcamps.com med bookingnummeret og navnet på surferne, samt hvilket nivå de ønsker. Så ordner vi det derfra, det er ikke noe problem.

 

Jeg har lyst til å surfe så mye som mulig hele uken. Hva skjer hvis ikke bølgene leverer under oppholdet?

Vennligst se nærmere på våre vilkår og betingelser for detaljer om refundering.

 

Hvordan vil surfeforholdene mest sannsynlig være under oppholdet mitt?

Vennligst sjekk Magicseaweed’s sesongbaserte data for å se tidligere historie om forhold og bølger.

 

Er det mulig å reservere en plass så jeg kan tenke på det i noen dager?

Ja, absolutt! Vennligst se vår OPEN PURCHASE POLICY under FAQ for detaljer.

Velg startdato og bestill din reise

Første tilgjengelige startdato etter din valgte dato vises nedenfor.