Vi elsker surfing

Vi elsker surfing og lever med den. For oss handler surfing om kulturen som gjennomsyrer den, minnene som skapes underveis, lidenskapen som driver oss og vennskapene vi knytter i og utenfor vannet.

om lapoint

Vi har våre baser i Sverige, Norge og Portugal, og er i tillegg til stadig på farten på jakt etter nye steder å besøke. Alle som jobber i Lapoint har reist mye på jakt etter gode opplevelser, og våre erfaringer har kokt sammen noe som har blitt et sentralt tema for Lapoints konsept, nemlig: Hva husker du?

Jeg hadde det så moro - dere er rå! Jeg elsket opplevelsen og kommer garantert tilbake!

Olivia Bergman

HERLIGE MENNESKER, NYE VENNER OG GOOD TIMES

Lapoint er en tilrettelegger innenfor actionsport utenom det vanlige. Vi består av personer som brenner for sportene vi driver med, og vi ønsker derfor å tilrettelegge turer til steder med de ultimate forholdene for sporten din, enten det er surf, trening eller kite. Vi har selv reist mye, og alle reisemål er personlig testet og godkjent. Som sportsutøvere kan vi altså trygt stå for at vi tilbyr reisemål av ypperste kvalitet. Vi vil også tilrettelegge for at folk skal kunne utvikle sine ferdigheter og har derfor instruktører i de fleste pakkene.

DAGENE DU ALDRI GLEMMER

 

Vi ønsker å tilby opplevelser, ikke vanlige ferier. Vi har sett tendenser til at folk ønsker mer enn bare en solstol; de ønsker eventyr og opplevelser i ferien sin. Vi vil at folk skal få opplevelser for livet og vi vil møte behovet for eventyr og spenning. De første turene vi arrangerte var mindre surfeturer til Portugal, Marokko og Stadt. Da responsen på disse turene ble utrolig positiv ble vi inspirert til å ekspandere virksomheten, og Lapoint begynte å ta form. Vårt mål er at alle turene vi tilbyr skal være uforglemmelige. Vi ønsker å samle de beste aktivitetstilbudene på markedet under merkevaren Lapoint og tilby deg noe mer enn en aktiv ferie; vi vil tilby en sinnsyk ferie!

sees vi?

Venligst Peter, Sebastian, Göran, Grilo, Joao, Carla, Samuel, Felipe, Calle, Elizabeth, Anna-Maria, Camilla,

Tiago, Anders, Ketut, Made, Lahsan, Louise, Peter, Mikael, Mark, Hallvard, Alex, Kristina og mange, mange flere.

 

LAPOINT TRAVELS AS | ORG. NR. 992 309 466 | HODDEVIK 6750 STADLANDET NORGE

Bestill surfetur med Lapoint

Første tilgjengelige startdato etter din valgte dato vises nedenfor.