"Hver dag burde være som denne "

About us lapoint surfcamp hero banner

Essensen - Good Times

Lapoint handler om surfing, yoga og reising, med Good Times som selve essensen. Det er det sosiale aspektet som gjør opplevelsen uforglemmelig, derfor er sosiale relasjoner selve grunnmuren i campene våre. Vi ønsker å tilby en komplett campopplevelse der du ikke bare lærer en ny ferdighet, men også får nye venner og minner for livet.

Our Mindset

Gode relasjoner

Vi ønsker å skape gode relasjoner til alle vi møter. Vi er imøtekommende med gjestene vår og alltid villig å gå den ekstra mila for at opplevelsen skal bli så bra som overhodet mulig. Når det kommer til våre ansatte rundt om i verden, er vi opptatt av å lytte til dem og skape et inspirerende arbeidssted.

I forhold til lokalsamfunnene, er det viktig for oss å ansette lokale, støtte lokale virksomheter og respektere kulturen. Ikke minst er vi opptatt av miljøet; vi jobber kontinuerlig med å minimere vårt fotavtrykk og heller etterlate et positiv «håndavtrykk».

Dette ved å gjøre vår del når det kommer til klimavennelige tiltak og programmer på alle våre destinasjoner.

Hver dag burde være som denne

Our History

Der eventyret startet

Det hele startet på en surfetur til Portugal i 2005, da de svenske barndomsvennene Sebastian & Peter møtte den lokale surferen Alex på en gatefest i Lisboa. De ble fort gode venner, og brukte dagene til å surfe og utforske kysten sammen.

Den siste dagen på turen hadde de en spesielt bra session med perfekte forhold og mye stoke. Det var da Sebastian sa: «Hver dag burde være som denne» Denne kommentaren kickstartet en inspirerende samtale mellom Sebastian og Alex, og dette ble starten på Lapoint. Peter joinet ble med kort tid etterpå, og det samme gjorde kompisen Göran. 

 Lapoint har vokst siden den gang, men er fortsatt basert på det samme. Filosofien vår har tiltrukket seg likesinnede mennesker på jakt etter eventyr, Goodtimes og et ønske om at “Hver dag burde være som denne.» Dette er fremdeles kjerneverdien i Lapoint, for gjestene våre og for oss som jobber her.  

Our last words

Håper vi ses snart?

I mellomtiden, ha en flott dag fra oss alle: Sarah, Katrine, Martin, Sebastian, Göran, Grilo, Joao, Kristina, Calle, Evelina, Anna, Lina, Rui, Brett, Ebba, Ketut, Peter, Made, Steffi, Lahsan, Maren, Maggie, Beatrice, Patricia, Marthe, Rita, Mathilda, Emmi, Alex, Kristina, Mudhi, Dharma og mange, mange flere.

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Bærekraft

Stranden er vårt hjem. Vi forlater den finere enn vi fant den.

Det er viktig for oss å ta vare på det lokale samfunnet vi er en del av, havet vi elsker, og strendene som er vårt andre hjem. Vi er opptatt å tilføre verdi og gi tilbake. For å gjøre dette er både ansatte, venner og gjestene våre engasjert i resirkulering og andre tiltak for å ta vare på miljøet. Hver uke har vi beach clean-ups på campene våre, for å være sikre på at vi forlater strendene litt renere enn vi fant dem.

Lapoint crew
Les mer om våre tiltak for et bærekraftig miljø