Fantastiske destinasjoner, profesjonelle lærere & mye #goodtimesLapoint Surf camps

Bali-surfer-cover

Surf camp med Lapoint - slik gjør VI surf camps

En surfecamp handler om mye mer enn å lære å surfe - hos Lapoint vil vi gi deg en opplevelse for livet. Her venter nye venner, eventyr og gåsehudøyeblikk.

The Lapoint way

Hva du kan forvente på Lapoint surf camps

Kombinasjonen av trygge omgivelser og et fokus på å ha det gøy med surfingen, gjør et surfecamp med Lapoint til et ideelt valg for nybegynnere. Våre erfarne instruktører introduserer deg til sporten på best mulig måte, og hjelper deg med riktig teknikk, utstyr, timing og posisjonering for å fange din første bølge.

For nybegynnere er en surfecamp en fin måte å prøve surfing i et morsomt og trygt miljø. Å starte med profesjonelle instruktører som sørger for at du er på rett sted ved rett tidevann med riktig utstyr er noe vi virkelig anbefaler for å gi deg en best mulig start. En surfecamp hos oss er også et flott oppsett for enkeltreisende som er interessert i å ta en surfetur.

Også for de litt øvede, som ønsker å heve nivået sitt eller bare ønsker å dra på en fin surfeferie, er en surfecamp et flott alternativ. Du kan ta leksjoner for å forbedre deg, det er utstyr å leie og våre instruktører har mye kunnskap om hvordan du kan utnytte de lokale stedene og surfeforholdene.  Og sist, men ikke minst, det er mange hyggelige mennesker å henge med!

Personalet er alle surfere og kan veilede deg, og det er alltid mange muligheter for å finne en ny surfekompis på en surfecamp siden opplevelsen trekker likesinnede fra hele verden.

Avanserte surfere kan nyte flott overnatting, sett fra et surfetur perspektiv, og finne et flott sted for å møte andre på surfetur. Finn en ny surfe kompis, få tips om hvor og når du kan surfe, eller bare heng med bra mennesker. 

Bli med på aktiviteter, ta en økt i skatebowlen, kom på middager og strekk ut skuldrene i yogaøktene. Det er så mye mer å glede seg over på surfecampen vår enn på et hotell. Come over, hang out and let’s go surfing!

FAQ

Questions and answers

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Bærekraft

Stranden er vårt hjem. Vi forlater den finere enn vi fant den.

Det er viktig for oss å ta vare på det lokale samfunnet vi er en del av, havet vi elsker, og strendene som er vårt andre hjem. Vi er opptatt å tilføre verdi og gi tilbake. For å gjøre dette er både ansatte, venner og gjestene våre engasjert i resirkulering og andre tiltak for å ta vare på miljøet. Hver uke har vi beach clean-ups på campene våre, for å være sikre på at vi forlater strendene litt renere enn vi fant dem.

Lapoint crew
Les mer om våre tiltak for et bærekraftig miljø

Lapoint

All Camps & Courses