Fantastiske destinasjoner, profesjonelle lærere & mye #goodtimesLapoint Surf camps

Surf camp med Lapoint - slik gjør VI surf camps

En surfecamp handler om mye mer enn å lære å surfe - hos Lapoint vil vi gi deg en opplevelse for livet. Her venter nye venner, eventyr og gåsehudøyeblikk. På surfecampene våre er det lett å bli kjent med nye folk, noe som gjør en surfereise med Lapoint ideell for både de som reise alene og i grupper. Bli med på våre spennende aktiviteter og hyggelige familiemiddager, eller ta livet med ro i paradis og nyt litt alenetid. Valget er ditt - med oss kan du skreddersy surf campet til dine behov, forventninger og drømmer.

The Lapoint way

Hva du kan forvente på Lapoint surf camps

Kombinasjonen av trygge omgivelser og et fokus på å ha det gøy med surfingen, gjør et surfecamp med Lapoint til et ideelt valg for nybegynnere. Våre erfarne instruktører introduserer deg til sporten på best mulig måte, og hjelper deg med riktig teknikk, utstyr, timing og posisjonering for å fange din første bølge.

Alle som jobber hos Lapoint elsker surfing, så et opphold hos oss er også et godt valg for viderekomne surfere. Hvis du har lyst til å utvikle ferdighetene videre, enten på surfetimer, ved å leie utstyr eller få lokal kunnskap om surfespotter og forhold, er Lapoint surf camps rett sted.  

Vi har fasiliteter, beliggenhet og opphold som er skreddersydd surfeferier, og dermed utmerket for surfere på et mer avansert nivå. Hos oss får du en komfortabel base, hvor du også har muligheten til å bli med på aktiviteter, arrangementer, yoga og mye mer.

Surfecampene våre er også et perfekt sted for å møte andre surfere, og skape nye vennskap for fremtidige surfeturer. Come over, hang out and let’s go surfing!

Bærekraft

Stranden er vårt hjem. Vi forlater den finere enn vi fant den.

Det er viktig for oss å ta vare på det lokale samfunnet vi er en del av, havet vi elsker, og strendene som er vårt andre hjem. Vi er opptatt å tilføre verdi og gi tilbake. For å gjøre dette er både ansatte, venner og gjestene våre engasjert i resirkulering og andre tiltak for å ta vare på miljøet. Hver uke har vi beach clean-ups på campene våre, for å være sikre på at vi forlater strendene litt renere enn vi fant dem.

Lapoint crew
Les mer om våre tiltak for et bærekraftig miljø

Lapoint

All Camps & Courses