Kurs LevelsLapoint Surfekurs

lapoint surf courses surfcamp

Vår måte å lære surfing

Etter mer enn 15 års erfaring med å lære folk å surfe er vår største motivasjonsfaktor fortsatt å se den gleden og “stoke” det gir våre gjester. Enten du nettopp har fanget din første bølge eller er en av landslags-surferne som ofte besøker oss, den uslåelige gleden ved surfing er den samme. I løpet av årene har vi utviklet et velprøvd rammeverk for de forskjellige nivåene (Levels) basert på tre pilarer.

Rett bakgrunn

Jo jevnere ferdighetsnivå på surferne i hver gruppe, jo raskere lærer man. Det er grunnen til at vi bruker Level-systemet. På denne måten blir det lettere for instruktørene å finne de optimale forholdene for hver gruppe, og vi kan utvikle oss sammen mens vi motiverer og oppmuntrer hverandre i prosessen.

Rett tilbakemelding

Alle responderer litt forskjellig til havet, bølger og surf instruksjon, så det er ingen generisk fremgangsmåte som passer alle. Slik at våre erfarne instruktører kan få frem det beste i deg underviser vi i små grupper med fokus på personlig tilbakemelding. På den måten får du hele tiden den oppfølgingen du fortjener.

Rette bølgene

Vind og bølgeforhold er i konstant endring så det er viktig å evaluere forholdene for surfetimene nøye. Våre instruktører er eksperter, og har lokalkunnskap på spottene vi surfer, så før hver instruksjonstime bruker de god tid på å vurdere bølgene, tidevann og en rekke andre faktorer før de inviterer deg ut i vannet.

FAQ

Fra nybegynner til legende — de vanligste spørsmålene for de ulike nivåene

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Bærekraft

Stranden er vårt hjem. Vi forlater den finere enn vi fant den.

Det er viktig for oss å ta vare på det lokale samfunnet vi er en del av, havet vi elsker, og strendene som er vårt andre hjem. Vi er opptatt å tilføre verdi og gi tilbake. For å gjøre dette er både ansatte, venner og gjestene våre engasjert i resirkulering og andre tiltak for å ta vare på miljøet. Hver uke har vi beach clean-ups på campene våre, for å være sikre på at vi forlater strendene litt renere enn vi fant dem.

Lapoint crew
Les mer om våre tiltak for et bærekraftig miljø