Bucket list-destinasjon med fantastisk surf

Fantastisk surf, uforglemmelige eventyr og gode minner – dette er essensen av en surfeferie på Bali. På Lapoint kombinerer vi surfetimer med dagsturer til øyas bucket list steder og topper det hele med sosiale aktiviteter på surfecampen og i Canggu, Bali. Dette er dagene du aldri vil glemme!

Surf nivå

Nybegynner til Avansert

Vibe

Avslappet & Summende

Sesong

Hele året

Bærekraft

CO2-kompensert

Gratis ombooking og kansellering opptil 14 dager før ankomst

Les mer

FAQ

Spørsmål og svar

Så hva kan jeg forvente?

Dette er “hverdagen” i paradis

Lapoint er ikke bare en surfeskole, det er en opplevelse for livet. Gjør deg klar for en daglig miks av surfing, eventyr og aktiviteter med dine nye campvenner. Her på surfecampen i Canggu føles hver dag som fredag!

For å skape samhold og Good times stemning, har vi lagt opp surfeferien på Bali sånn at alle ankommer surfecampen i Canggu, Bali, Indonesia på samme dag. I løpet av de neste syv dagene deler du utfordringer, opplevelser og stoke med gruppen din. Ikke vær overrasket hvis du får venner for livet!

En typisk dag på surfecampen på Bali starter med en deilig frokost bestående av frukt, frokostblandinger, brød, egg, pannekaker og andre godsaker så du har energi til å gi 100% i surfetimen.

På Bali er det mange fine surf-spotter å velge mellom, og vi tar deg til de beste stedene basert på dagens forhold. Surfing handler mest om å ha det gøy, og våre instruktører på surfeskolen vil få deg til å jobbe med smilemusklene i tillegg til surfeferdighetene.

Etter surfetimen drar vi tilbake til surfecampen i Canggu, og du er fri til å bruke resten av dagen i paradis akkurat som du vil. Utforsk Canggu, slapp av ved bassenget, bli med på en yogatime, surfe mer eller chill på den lokale stranden. På kvelden organiserer vi aktiviteter og middager med hele gruppen.

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Bærekraft

Stranden er vårt hjem. Vi forlater den finere enn vi fant den.

Det er viktig for oss å ta vare på det lokale samfunnet vi er en del av, havet vi elsker, og strendene som er vårt andre hjem. Vi er opptatt å tilføre verdi og gi tilbake. For å gjøre dette er både ansatte, venner og gjestene våre engasjert i resirkulering og andre tiltak for å ta vare på miljøet. Hver uke har vi beach clean-ups på campene våre, for å være sikre på at vi forlater strendene litt renere enn vi fant dem.

Lapoint crew
Les mer om våre tiltak for et bærekraftig miljø

Lapoint

All Camps & Courses