Surfecamp i Canggu, Bali

Bali er den perfekte destinasjonen for de som vil lære seg å surfe. Kombinasjonen av perfekte bølger, et tropisk klima, vennlige mennesker og fantastisk mat, er den ultimate introduksjonen til surfelivsstilen.

Surfeferien på Bali

Bali er en av de mest fantastiske surfedestinasjonene på planeten, og er elsket av surfere og reisende over hele verden. Uansett om du er her for å lære å surfe på Bali eller oppleve en av de beste surfeturene i livet ditt, er surfcamp Bali i Canggu den ideelle basen for surfetimer, Goodtimes med venner og nye eventyr. Canggu består av flere små landsbyer og gir deg følelsen av å være nære naturen og det gamle, tradisjonelle Bali, selv om du er midt i hjertet av der det skjer. Seminyak by er heller ikke langt unna, og her kan du ta livsnyting til et nytt nivå med et stort utvalg shopping, restauranter, klubber og spa. På Bali er det umulig å kjede seg og hver dag er et eventyr; utforsk Monkey Forest, sjekk ut rismarkene i Ubud, dykk med havskilpadder, utforsk historiske templer eller rett og slett plei brunfargen ved bassenget og bli kjent med nye folk. Uansett hva du velger vil surfecampen vår på Bali bli et minne for livet.

Surf, palmer og latter

Bali har en unik, trollbindende makt og er en av de magiske stedene du må besøke. Våre ansatte og de lokale på Bali er utrolig gjestfrie, og møter deg gjerne med et smil og en hi-five. Akkurat som Bali får deg til å føle deg hjemme, får surfingen deg til å føle at du har funnet din plass. Det er som å være en del av en familie hvor den viktigste regelen er å ha det moro. På surfcamp Canggu vil du føle deg velkommen med en gang, og dele øyeblikk, bølger, yoga og fester med nye og gamle venner i dette tropiske paradiset. Volleyballturneringer, dagsturer, ping pong (og det øl-baserte alternativet) er alle aktiviteter som er en del av morroa. De som allerede har vært på en Lapoint surfcamp vet hva vi snakker om; du kommer til å få venner på en uke som du føler deg nærmere enn noen du har kjent i årevis. Bli med oss å surfe i Canggu og la oss gjøre surfeturen din til Bali til den beste noensinne.
Canggu på film

Camp life in Canggu

Being a camp manager in Canggu

#Goodtimes in Bali

Bali surf spot guide

A day surfing with guest Ane Gyllstrøm at the Level 3 course in Bali

Surfing i Canggu, Bali

Canggu er hjem til noen helt fantastiske bølger, og vi kjører hver dag til det området som har best bølger. Du kan regne med at Bali byr på nydelige forhold for alle type surfere. Vårt fokus er hele tiden at du skal ha en lærerik og morsom surfeopplevelse med oss, og kanskje blir også du bitt av en surfebasill som du aldri blir kvitt - akkurat slik vi også ble. Velg den pakken som passer ditt nivå best og utnytt ekspertisen og kunnskapen til våre fantastiske surfeinstruktører.

Fantastisk sted og mennesker!

Mats

VÅR SURFECAMP PÅ BALI, INDONESIA

Villa Tugah

Denne villaen er omringet av risåkre og tilbyr derfor ikke bare gåavstand til restauranter og surf, men også en smak av den lokale kulturen.

Sesong: Hele året
Passer: Level 1, 2, 3
Alder: Fra 18 år

vis