Surfcamps på Bali, Indonesia

Er du klar for surfcamps blant strender og palmer, og å surfe perfekte bølger i varmt, boardshorts-vennlige farvann? Alle våre surfcamps er på steder vi elsker, men Bali er og forblir helt spesiell for oss.

Surfeferien på Bali

Det er en grunn til at millioner av mennesker reiser til Indonesia hvert år; omgivelser som hentet ut av et postkort finnes på alle kanter og verdens beste surfere valfarter hit for å fange sitt livs beste bølge med palmer, høye klipper og milelange strender i bakgrunnen. Bali er hovedsakelig en hinduistisk øy som har klart å ta vare på mye av sin opprinnelige kultur så hvor enn du snur deg kan du oppdatere Instagrammen med bilder av templer, risåkre og tradisjonell arkitektur. Med sin unike kultur, vennlige og åpne mennesker, utrolige landskap, og chille vibe tilbyr ikke Bali bare en fantastisk surfeferie, men også en opplevelse som du vil huske resten av livet.

Surf, palmer og latter

Vi vet hvor spennende det er å sette seg på et fly, reise rundt jorda for så å stikke hodet ut og få øye på et paradis av strender, palmer og asiatisk kultur. Vi vet også hvor viktig det er å ha noen å dele disse opplevelsene med. Surfcampene på Bali er lagt opp slik at du, uavhengig av om du reiser alene eller i en gruppe, møter nye venner som du kan nyte både surfingen og en drink på stranda med. Sentralt hos oss står det sosiale, med åpne og inkluderende personal på campen i spissen. I løpet av tiden din hos oss vil du kunne være med på sosiale aktiviteter og bli kjent med nye venner - vennskap som kanskje varer livet ut. Vi vil gjøre vårt ytterste for at reisen din til Bali blir den beste noensinne.

Våre surfecamper på Bali, Indonesia

Vi har to surfecamper i Indonesia - begge er på Bali og begge er helt fantastiske. Den ene ligger i Canggu, nord for Kuta og Seminyak. Her har man kort avstand til nesten alt av utesteder, restauranter av alle former og farger, samt noe shopping, men atmosfæren er likevel avslappet og deilig. Vår andre camp ligger på i Gianyar på østsiden av Bali. Her ligger surfcampen rett ved stranda og bølgene, samt at campen har en chill atmosfære. Begge surfecampene på Bali leverer good times og en herlig surfeferie. Les mer under og finn din favoritt.