080316_0860

30% RABATT PÅ DRØMMER

Etter 12 år, 100.000 fantastiske gjester og kanskje en million surfede bølger, er vi nå i utrygt farvann. Som resten av reisebransjen, har covid-19 ikke bare påvirket Lapoint som firma, men også alle menneskene som jobber her og våre lokale ansatte rundt om i verden som har vært med oss i over 10 år.

 

 

Det er ikke noe vi vil mer enn å fortsette å skape uforglemmelige reiser, og inspirere hundretusenvis av flere til å følge drømmene sine. Vi ønsker å fortsette å gi grunnlag for meningsfulle jobber over hele verden, og gi tilbake til de samfunnene vi er en del av – fra lokalsamfunn i Afrika og Europa, til de stedene i Asia vi har forelsket oss i.

 

 

Tror du også på en tid etter dette? Vi trenger din hjelp for å sikre at de tingene vi alle elsker fremdeles kan oppleves når alt dette er over. At du kan fortsette å cruise glitrende bølger i solnedgangen, og tenke at «hver dag burde være som denne». Hvis du fremdeles føler eventyrlysten, hvis du elsker å utforske den vakre planeten vi kaller vårt hjem, møte mennesker fra hele verden og skape minner for livet – da er dette tiden å støtte reisebransjen. Uten oss ville det ikke vært noe transport til drømmedestinasjonen, ikke noe hotell til å ønske deg velkommen, ingen reiseguider til å vise deg verden, eller noen turoperatører til å gi deg de uforglemmelige opplevelsene du ser tilbake på med bankende hjerte og glitrende øyne.

 

 

Hvis du vet at du kommer til å reise i løpet av de neste to årene og har lyst til å støtte oss, tilbyr vi nå fleksibel booking – så du kan endre datoen uten ekstra kostnad opptil ett år etter dato for ombooking. Vi gir deg også 30% rabatt på drømmene dine, enten ved å booke en reise eller kjøpe et gavekort som er gyldig i to år. Vi håper du vil se fremover med oss, og bli med på å gjøre det meste ut av øyeblikkene når verden åpner igjen. Tilbudet gjelder til og med 31. mai 2020.

 

 

Dette er bookingkoden som gir deg 30% rabatt på alle campene våre: futureplans30

 

Hvis du ønsker å gi bort et eventyr med 30% rabatt, kan du sjekke ut gavekortene våre her: LAPOINT.NO/GAVEKORT/

 

BOOK NÅ FOR Å STØTTE OSS OG FÅ 30% RABATT PÅ REISER!

*Kampanjekoden gjelder ikke for gruppebookinger. Kampanjen er ikke gyldig for bookinger av Hoddevik, Norge.

 

*Du kan ikke kombinere de to tilbudene vi har for øyeblikket, med både gavekort og rabattkode på bookinger. Du vil få den ekstra verdien lagt til på gavekortet etter 31. mai.