Guides

Hvorfor en soloreise burde være på bucketlisten din

For mange er tanken på å reise solo skremmende, men hvis du forlater komfortsonen og reiser ut i verden på egen hånd, er sjansen stor for at du vil oppleve ditt livs eventyr. Les videre for de beste grunnene til å reise solo til en av surfecampene våre.

Finn magien utenfor komfortsonen

Å overvinne frykten for å reise et nytt sted alene vil garantert gi deg et adrenalinkick og en følelse av å virkelig leve. Det å bestemme seg for å dra og bestille reisen er faktisk den mest skremmende delen av turen. Når du sitter på flyet på vei til et tropisk paradis, vil du kjenne på en stor frihetsfølelse. Det er lett å bli hooked på den trollbindende følelsen av endeløse muligheter, og har du først reist solo én gang vil du garantert gjøre det igjen. 

Gi deg selv en selvtillitsboost

 Det å reise alene og lære å surfe med oss, vil utfordre deg på en positiv måte. Å få nye venner på surfetimene og bli kjent med et fremmed land vil få deg til å innse at du er i stand til mer enn du tror. Det å mestre alle de nye situasjonene dette fører med seg vil med sikkerhet gi en ekte selvtillitsboost. 

Få venner for livet

Du vil bli overrasket over hvor mange som reiser alene til surfecampene våre og hvor lett det er å bli kjent med nye folk. Det er nesten enklere å få nye venner når du reiser alene, siden en åpen og nysgjerrig holdning tiltrekker nye mennesker.

Å bo på surfecampene våre er også en fantastisk måte å møte mennesker fra hele verden på. Du kommer til å ha spennende samtaler med reisende fra ulike land og kulturer, og også bli bedre kjent med deg selv.

Legg verden for dine føtter

 Når du reiser alene er du veldig fleksibel og kan ticke surfingen av bucketlisten uten å måtte vente på det riktige tidspunktet. Mange venter i flere år på venner som sier at de skal bli med, men aldri gjør det – det er alltid dårlig timing eller en grunn til å ikke kunne dra. Men verden venter på deg, så det beste du kan gjøre er å starte å utforske den på egen hånd!

På surfecampene våre vil du møte likesinnede venner som du kan fortsette å reise sammen med. Når du skal planlegge ditt neste eventyr, er det mye lettere når du har folk med ”ja-hatten” med på laget som vil det samme som deg.

 

Nåen av våre Camps & Retreats

Ditt valg - hvilken camp er din favoritt?

Siste blogginnlegg