solotravelling
  • Lapoint
  • Blogg
  • Hvorfor en soloreise burde være på bucketlisten din

Guides

Hvorfor en soloreise burde være på bucketlisten din

Tanken på å reise alene kan virke som en skummel ide, men det mange har oppdaget er: når du først kommer deg ut av komfortsonen din vil en magisk reise vente deg. Her er noen av de beste grunnene til å reise alene til en av våre surfecamper.

Kom deg ut av komfortsonen din

Å overvinne frykten for å dra til et helt nytt sted alene, vil definitivt gi deg et adrenalinkick og en helt ny følelse. Å ta avgjørelsen og bestille en tur selv er faktisk den skumleste delen. Så snart du er på flyet, på vei mot en ny destinasjon, vil du få en fantastisk frihetsfølelse. Å forlate det du er kjent med for å utforske noe fremmed er faktisk veldig sunt. Det sorterer tankene og gir deg nye perspektiv, siden du ikke vet hva du vil oppleve eller hvem du vil møte. Kanskje du finner en ny lidenskap som forandrer livet ditt, eller kanskje du møter en ny bestevenn? Hvem vet, den eneste måten å finne ut er å komme seg ut og være åpen og nysgjerrig.

Ettersom det er mer komfortabelt å ta med venner eller familie på tur, kan det faktisk hindre deg i å komme deg ut av komfortsonen din, ettersom du alltid tilbringer tid med noen som minner deg om hjemme. Når det bare er deg og dine egne mål så er du mer åpen for nye inntrykk og nye opplevelser, og det er vel det vi vil når vi reiser, ikke sant?

Følelsen av å ha uendelige muligheter er så fantastisk, og når du har reist alene, vil du sannsynligvis gjøre det igjen. Når du reiser alene vil du merke at du  lærer mer om deg selv og det er den perfekte måten å utfordre deg selv på.

Øk selvtilliten din

Å reise alene til en av våre camps for å lære deg å surfe, vil utfordre deg - på best mulig måte. Du vil være omgitt av mennesker i samme situasjon som deg, hvor alle vil lære å surfe eller forbedre surfeferdighetene sine. Disse menneskene vil motivere deg til å forbedre deg og lykkes og når du får nye venner under surfetimene og på campen så vil du innse at du er i stand til mye mer enn du tror.

Å reise, surfe og møte nye folk under nye omstendigheter helt alene vil gi deg en skikkelig confidence boost og det føles HELT FANTASTISK!

Å bo på en av våre surfecamps når du reiser alene er et godt valg fordi du får lære sporten du alltid har drømt om samtidig som du er du omgitt av fantastiske, støttende mennesker med samme lidenskap som deg. 

Et eventyr som dette vil ikke bare lære deg hvordan du skal takle ulike typer hendelser, men du vil overvinne hindringer, vel vitende om at du gjorde det alene, uten å lene deg på noen andre for å få deg til å føle deg sterkere. Det vil lære deg å ta dine egne beslutninger! Denne følelsen gir deg selvtillit, og du vil håndtere lignende situasjoner bedre i fremtiden. Dette er en stor ferdighet å ta med deg, ettersom det er viktig å være trygg på deg selv når det gjelder å ta viktige beslutninger i fremtiden.

Få venner for livet

Omtrent 25% av gjestene våre reiser alene. Du vil bli overrasket over hvor enkelt det er å bli kjent med nye folk på campene våre. På mange måter er det nesten lettere å få nye venner når du er alene, ettersom man da er mer åpen og nysgjerrig.

Å bo på en av surfecampene våre er en fantastisk mulighet til å møte nye mennesker fra hele verden. Uansett hvilken kultur du kommer fra eller hvilken alder du er, så vil alle ønske deg velkommen. Etter et par dager kjennes det som alle på campen er som en familie. Denne følelsen er virkelig helt unik og en av hovedårsakene til at folk liker å bo på campene våre og bestemmer seg for å komme tilbake. 

Du vil raskt innse hvor mye mer interessante samtaler er når du blir kjent med nye mennesker fra forskjellige bakgrunner og kulturer, og hvordan det fører til nye perspektiver og en bedre forståelse av hvordan verden fungerer. Når du åpner deg for dette, kan du fort bli overrasket, tenk på hvor mye du kan lære av dem og deres kultur. Plutselig åpner du deg for nye eventyr og nye muligheter. 

På alle surfecampene våre har vi social hosts som organiserer morsomme aktiviteter hvor alle kan delta. Dette vil gjøre det enklere for folk å bli kjent. Hvis du er sjenert eller synes det er litt ubehagelig å møte nye mennesker, vil dette hjelpe deg med å bli kjent med dine medreisende på turen. Å være fordomsfri og nysgjerrig når du reiser alene er sånn du ender opp med å få venner for livet. Flere år senere vil du se tilbake og takke deg selv for at du tok en så modig beslutning.

Ditt liv, dine regler

Sitter du alttid og venter på venner, som sier at de kommer til å bli med på tur, men aldri faktisk tar en beslutning også ender dere opp med å aldri dra på den reisen? Eller, ønsker du kanskje å lære å surfe, men vennene dine virker ikke så interesserte? Hvem bryr seg? lær deg å surfe på egen hånd og ha den beste tiden i ditt liv! Hvis 2020 lærte oss en ting, ville det være at vi aldri vet hva fremtiden bringer, og derfor bør vi ikke vente med å gjøre det vi vil. Ikke sitt og vent på den perfekte tiden for å reise, bestem når du vil dra, og gjør det til ditt livs eventyr!

Ved å reise alene er du mer fleksibel, og du kan begynne å krysse av fra bucketlisten din uten å vente på noen. Ved å reise alene er du helt din egen sjef, du tar dine egne beslutninger om hvor du skal dra og når du skal dra. Folk som reiser alene, snakker ofte om hvordan dette hjalp dem med å føle seg mer selvstendige. De kommer ofte hjem og føler seg som en helt ny person med et nytt perspektiv på livet med mange interessante historier å fortelle. Folk som reiser alene representerer frihet, uavhengighet og selvtillit. 

Verden er der ute og venter på deg, og det beste du kan gjøre er å begynne å utforske den selv! 

surfeleirene våre vil du få kontakt med likesinnede mennesker. Ikke bare får du nye venner, men du får også venner som deler samme ønsker som deg: å utforske verden. Mange reisende fortsetter å utforske sammen med sine nye reisekamerater. Plutselig er det mye enklere å planlegge ditt neste eventyr når du har "doers" som er ombord og vil de samme tingene som deg!

Vi gleder oss til å se deg på en av våre camps i fremtiden!

Siste blogginnlegg