La Paix - Marokko

La Paix er et lite hotell midt i byen med to utrolige takterrasser hvor vi spiser, gjør yoga og slapper av etter en lang dag med surfing.

Huset

På La Paix er det plass til 40 gjester og vi tilbyr en avslappet livsstil og good times hver dag. Det er kun 50 meter til havet og huset er så sentralt du får det, bare minutter fra restauranter, marked og steder hvor du kan nyte en massasje etter surfen. Ta en kopp te eller bare gå rundt i byen, men hvis du skal kjøpe noe bør du være klar for å prute litt. PS: vi har også byens beste takterrasser.

Taghazout

Taghazout var tidligere bare en fiskelandsby og det er fortsatt et genuint marokkansk sted, rik på kultur og tradisjoner. Dette er blitt Marokkos surfehovedstad - en liten og avslappet landsby som ligger omkring 17 km fra Agadir. Det er mange verdensklassebølger rundt campen og stedet får ca 330 dager med sol hvert år. Du befinner deg på kanten av Sahara-ørkenen, så du kan også forvente deg et unikt landskap.

Info

Rom

Leiligheter

 • Vi har to leiligheter tilgjengelig rett ved huset. Disse er perfekte for par eller familier som ønsker litt privatliv, men dere har så klart fortsatt mulighet til å slappe av i huset. Leilighetene har plass til to eller tre personer. NB: Leilighetene er bare tilgjengelige på vinteren.

   

  Dorm

 • Overnatting i dormrom er en super måte å møte nye mennesker på. De fleste dormrommene har fire senger, men vi har også rom med plass til åtte. De fleste rommene har balkong og havutsikt.

   

  Dobbeltrom

 • Det er tre dobbeltrom i huset, alle med balkong, private bad og air condition.

Service OG fasiliteter

  • Sengetøy
  • Rengjøring
  • Internett
  • Lounge

Hva trenger du

  • Håndklær
  • Solkrem

 

 

OFTE STILTE SPØRSMÅL

 

Er flyreisen inkludert i pakken? 

Nei, du må selv finne ut hvordan du kommer deg frem og tilbake, men vi tilbyr gjerne å hente deg på flyplassen.

 

Finnes det noen ledige stand-by senger?

 Du er alltid velkommen på campen vår, men hvis hjemmesiden sier at det ikke er flere plasser eller ledige senger, betyr det at vi er fullbooket.

 

Kan startdatoen min være fleksibel?

Noe av det som gjør oppholdet hos oss unikt er at gjestene er sammen hele uken – fra start til slutt. Det er derfor kun mulig å starte oppholdet de dagene som vises på hjemmesiden.

 

Jeg har lyst på et rom for meg selv, er det mulig? 

Den beste, og eneste måten du kan få et etmannsrom på er ved å booke et dobbeltrom. Det betyr at du må betale for et rom for to personer.

 

Hvordan booker vi forskjellige surfenivåer for ulike gjester under den samme bookingen?

Vennligst book det oppholdet dere ønsker med alle surferne på samme nivå. Deretter kan dere sende oss en email på info@lapointcamps.com med bookingnummeret og navnet på surferne, samt hvilket nivå de ønsker. Så ordner vi det derfra, det er ikke noe problem.

 

Jeg har lyst til å surfe så mye som mulig hele uken. Hva skjer hvis ikke bølgene leverer under oppholdet?

Vennligst se nærmere på våre vilkår og betingelser for detaljer om refundering.

 

Hvordan vil surfeforholdene mest sannsynlig være under oppholdet mitt?

Vennligst sjekk Magicseaweed’s sesongbaserte data for å se tidligere historie om forhold og bølger.

 

Er det mulig å reservere en plass så jeg kan tenke på det i noen dager?

Ja, absolutt! Vennligst se vår OPEN PURCHASE POLICY under FAQ for detaljer.

Velg startdato og bestill din reise

Første tilgjengelige startdato etter din valgte dato vises nedenfor.