Surfecamp i Marokko

Bli med til vår surfcamp i unike Taghazout, Marokko. Sjekk ut dette dynamiske afrikanske landet med en helt unik kultur og herlig surfevibe, og fyll surfeferien med noen av de beste bølgene i Afrika.

Surfeferien i Marokko

Marokko ligger helt nordvest i Afrika og er et utrolig variert land med snøkledde fjell, oaser, ørken og milelange strender der du gjerne møter på en kamel eller to når du skal ut for å surfe. I tillegg til dette er det en overflod av bølger i verdensklasse som sammen med fargerik kultur, lave priser og deilig klima utgjør et perfekt reisemål. I Taghazout har du gåavstand til flere rå bølger, og et utvalg av både restauranter og steder der du kan sjekke ut den lokale viben. Dette er et land som helt sikkert kommer til å imponere deg.

Kameler, surf & latter

En perfekt surfeferie kan inneholde mye, men vi mener at den alltid inneholder flotte øyeblikk delt med flotte folk. Derfor vil du alltid føle deg hjertelig velkommen på surfcampen vår i Marokko og bli kjent med mange nye og fantastiske venner som kanskje varer livet ut. Vi arrangerer mange kule aktiviteter som du kan velge å være med på, men du kan også legge dine egne planer for ferien. Uansett er vi helt sikre på at du ikke kommer til å kjede deg, og at du alltid vil ha noen å dele de magiske øyeblikkene med.

Surfing i Marokko

Bølgene i Marokko er kjent for å være blant verdens aller beste! Her finner du lange sandstrender hvor det er perfekt surfing for nybegynnere, og helt utrolige point breaks som kan gi selv prosurferne stjerner i øynene. Velg det surfekurset som passer ditt nivå best og utnytt ekspertisen og kunnskapen til våre fantastiske surfeinstruktører.

Det var en fantastisk opplevelse :)

Theis Smedegaard

Overnatting i Marokko

Lapoint surfcamp i Marokko ligger 50 meter fra sjøen i Taghazout, som er et lite tettsted nord for Agadir. Taghazout ligger midt i smørøyet blant noen av verdens beste surfespotter, og her finner du blant annet en av Marokkos lengste bølger. Det er ikke rart at mange regner dette for "the place to be" om du er opptatt av bølger av høyeste klasse - både for nybegynnere og erfarne surfere. Vi tør å påstå at du kommer hjem en unik opplevelse rikere etter at du har vært på surfekurs og surfet med oss i Marokkos gyldne solnedganger.

La Paix

La Paix er et lite hotell midt i byen med to utrolige takterrasser hvor vi spiser, gjør yoga og slapper av etter en lang dag med surfing.

Sesong: Hele året
Passer: Level 1, 2, 3
Alder: Fra 18 år

vis