Surf CampTaghazout, Marokko

Eksotiske eventyr, uforglemmmelige tider

Marokko bringer umiddelbare assosiasjoner til eventyr og eksotiske opplevelser – og en surfeferie til Marokko lever virkelig opp til forventningene. La deg forhekse av kulturen, fargene og den vakre naturen. Bo på vår surf camp i Taghazout, Marokko, rett ved havet, med bølger i verdensklasse og fantastiske solnedganger.

Surf nivå

Nybegynner til Avansert

Vibe

Avslappet

Sesong

Hele året

Bærekraft

CO2-kompensert

FAQ

Spørsmål og svar

COVID19

Informasjon om COVID19

Lapoint har lang erfaring med håndtering av ulike typer av hendelser i verden, og det er viktig at våre kunder føler seg trygge når de reiser med oss. 

De fleste av campene våre er åpne. Vi følger nøye med på utviklingen ved hver destinasjon og vi er i kontakt med lokale helsemyndigheter i hvert land vi opererer. Vi følger deres retningslinjer dersom det er et utbrudd av COVID-19 (Coronavirus) i området vi opererer.

For oppdatert reiseinformasjon om COVID19 råder vi deg til å holde deg oppdatert og lese den siste informasjonen på lenkene nedenfor: 

- Portugal

- Fuerteventura

- Costa Rica

- Bali

- Maldivene

- Sri Lanka

- Norge

Les mer om hvordan vi håndterer COVID19 her

La deg trollbinde

Noen av Marokkos beste surfespots ligger i gåavstand fra surf campet i Taghazout, Marokko, så du kan starte dagen med en herlig morgensurf. Etterpå får du servert en deilig frokost på terrassen med utsikt over havet og stranden.

Surfing i Marokko er en helt unik opplevelse, og vår surf camp er den perfekte basen for å få mest mulig ut av eventyret ditt. Taghazout er kjent for å være surfehovedstaden i Marokko, med uendelige muligheter for bra surf.

Etter surfetimen kan du slappe av på surfecampen, henge på stranden eller utforske området. I løpet av uken tilbyr vi også yogatimer, dagsturer og aktiviteter. Surfeferien din vil ikke være komplett uten å ha opplevd ørkenen, markedene, kulturen og magien i Marokko. Vi lot oss trollbinde – og det vil sikkert du også.

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Bærekraft

Stranden er vårt hjem. Vi forlater den finere enn vi fant den.

Det er viktig for oss å ta vare på det lokale samfunnet vi er en del av, havet vi elsker, og strendene som er vårt andre hjem. Vi er opptatt å tilføre verdi og gi tilbake. For å gjøre dette er både ansatte, venner og gjestene våre engasjert i resirkulering og andre tiltak for å ta vare på miljøet. Hver uke har vi beach clean-ups på campene våre, for å være sikre på at vi forlater strendene litt renere enn vi fant dem.

Lapoint crew
Les mer om våre tiltak for et bærekraftig miljø