Storslåtte naturopplevelser og minner for livet

Surfecampen vår ligger i idylliske omgivelser i Hoddevik på vestlandet. Med hvit sandstrand og majestetiske fjell, er Hoddevik det nærmeste du kommer et nordisk surf utopia. Den unike beliggenheten har skapt et sammensveiset surfesamfunn, hvor du fort vil føle deg som hjemme. Ta surfingen din til neste nivå omgitt av et storslått landskap og en inspirerende atmosfære.

Surfeferdigheter

Nybegynner til Middels øvet

Vibe

Avslappet

Sesong

Hele året

Bærekraft

CO2-kompensert

Gratis ombooking og kansellering opptil 14 dager før ankomst

Les mer

FAQ

Spørsmål og svar

Hva kan jeg forvente?

En dag i favorittbukta vår

Start dagen med en koselig frokost og varm kaffe på kjøkkenet eller på terrassen med utsikt over Hoddevik. Senere tar vi turen fra surfecampen ned til stranden for dagens surfetime. Det magiske landskapet gjør surfecampen i Norge til en storslått opplevelse.

Ettermiddagen kan du bruke som du vil, så vi hjelper deg å gjøre det meste ut av surfeferien i Hoddevik og tipser om de forskjellige aktivitetene i området. Her kan du dra på paddleboarding og utforske kysten, bli med å spille ball på stranda, sjekk ut skatelåven i Ervik eller bli med på en yogatime på låven.

Det er også et must å ta en fjelltur for å se den fantastiske utsikten over bukta.

På kvelden samles vi rundt leirbålet eller koser oss inne med varm kakao og gode samtaler. Det finnes ingen bedre kombinasjon enn surfing og frisk fjelluft, etterfulgt av en koselig kveld med resten av gjengen på surfecampen i Hoddevik.

Bli med på brettspill, les en bok eller bare slapp av med venner. I sommermånedene kan du gjøre det meste ut av de lange, lyse kveldene på fine kveldsturer i det trolske landskapet. På høsten og våren kan du dra på stjernetitting, og til og med se nordlyset hvis du er heldig. Uansett når du besøker oss, en surfeferie i Norge til Hoddevik er uforglemmelig. Vi i Lapoint gleder oss til å se deg!

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Bærekraft

Stranden er vårt hjem. Vi forlater den finere enn vi fant den.

Det er viktig for oss å ta vare på det lokale samfunnet vi er en del av, havet vi elsker, og strendene som er vårt andre hjem. Vi er opptatt å tilføre verdi og gi tilbake. For å gjøre dette er både ansatte, venner og gjestene våre engasjert i resirkulering og andre tiltak for å ta vare på miljøet. Hver uke har vi beach clean-ups på campene våre, for å være sikre på at vi forlater strendene litt renere enn vi fant dem.

Lapoint crew
Les mer om våre tiltak for et bærekraftig miljø