Surfecamp Hoddevik, Norge

Reis på surfcamp til Hoddevik blant fjell, fjorder og fantastiske opplevelser. Norge er kjent for gode surfemuligheter og Hoddevik på Vestlandet er en pilegrimsferd som ingen eventyrlystne surfere kan være foruten.

Surf i Hoddevik

Norge er kanskje ikke det første du tenker på når du tenker surfing, men landet kan tilby noe helt unikt med sitt kystlandskap og bratte terreng. Når du nærmer deg Hoddevik, kjører over bakketoppen og ser ned på den ikoniske sikk-sakk-veien og den dype dalen er noe som nesten bringer ut det religiøse i surfeeventyreren i deg. Mellom gamle vikingplasser, sandstrender og høyreiste fjell ligger altså Hoddevik, en av verdens mest originale surfeperler som tilbyr bølger med høye fjell og tradisjonelle trehus i bakgrunnen. Den spesielle beliggenheten har skapt et sammensveiset surfesamfunn, hvor du fort vil føle deg som hjemme.

Lei våre villaer

Du har nå muligheten til å leie villaene våre, både Villa Innsikten og Villa Utsikten. Ved å ha hele villaen for enten familien din eller vennegruppen, får dere en tur med trygge rammer - med forhold som er tilpasset koronasituasjonen. Vi følger retningslinjer fra norske myndigheter og reglene som gjelder i Stad kommune. Det kan bookes for opptil 10 personer på Villa Utsikten og 10 personer på Villa Innsikten. Dersom dere ønsker surfetimer og utstyr under oppholdet er dette også mulig, og vi forholder oss da til regelen om 8 personer per gruppe, og en meter mellom deltagerne. Både surfebrett, utstyr og villaene vaskes grundig mellom bruk.
Surfing i Hoddevik, Norge

Kjøreturen fra Norges storbyer og ut til Hoddevik har blitt en pilegrimsferd som de fleste norske surfere tar flere ganger hvert år - og med god grunn. Her finner du en enorm sandstrand som er perfekt for nybegynnere, men som også tilbyr rå bølger for erfarne surfere på de riktige dagene. Selv om sommeren ikke kan love enorme bølger er Hoddevik et nydelig sted for longboarding, SUP, fjellturer og førsteklasses opplevelser. Velg det surfekurset som passer ditt nivå best og utnytt ekspertisen og kunnskapen til våre fantastiske surfeinstruktører.

Surf - dagskurs & utleie

Vis

Kun overnatting

høres bra ut
Fantastisk sted, fantastiske instruktører, fantastisk natur, fantastiske bølger, fantastisk liv! :)

Tina

Overnatting i Hoddevik

Shangri-La er et uttrykk som definerer paradis på jord. For oss i Lapoint har Shangri-La mange ansikt, og Hoddevik er definitivt et av dem. Lapoint startet surfecamp her i 2008 og de fleste gjestene kommer tilbake år etter år. En tur til Hoddevik er en unik opplevelse som du ikke finner noen andre steder i verden med helt rå turmuligheter, surfing og digg vibe. Velg mellom to camper; Utsikten der du bor i et koselig lite hus oppe i lia med badstue, rolig atmosfære og fantastisk utsikt, eller Innsikten som byr på stor hage, god stemning og kort vei til stranden.

Hoddevik - Villa Utsikten

Med den beste utsikten i Hoddevik tilbyr Villa Utsikten både det beste av natur og overnatting.

Sesong: mars - november
Passer: Level 1, 2
Alder: Fra 18 år.

vis

Hoddevik - Villa Innsikten

Villa Innsikten er en tradisjonell bygning med herlige omgivelser og gåavstand av stranden.

Sesong: Mars - november
Passer: Level 1, 2
Alder: Fra 18 år.

vis