Surf CampHoddevik, Norge

Lapoint Hoddevik, Norge

Hos Lapoint Norge møtes mennesker fra hele verden, alle på jakt etter unike opplevelser. Finn likesinnede eventyrere og bli en del av det sammensveisede samfunnet i Hoddevik. Bo i fredelige omgivelser, samtidig som du har et stort utvalg av aktiviteter, surfing og action på dørterskelen.

Rom

Den unike hytte-følelsen

Velg mellom dorms eller dobbeltrom i en av campens to hus. Her venter komfortable senger, et rustikk interiør og en koselig atmosfære.

Fasiliteter

Villa Insikten

Velg mellom campens to hus, Utsikten eller Innsikten. Utsikten ligger i fjellsiden, med en vakker utsikt over stranden og en avslappet atmosfære, perfekt for familier og vennegrupper som reiser sammen. På Innsikten finner du flere folk og en mer sosial vibe, flere fasiliteter og kortere vei til stranden.

Fasiliteter

Villa Utsikten

Andre surfcamps

Bærekraft

Stranden er vårt hjem. Vi forlater den finere enn vi fant den.

Det er viktig for oss å ta vare på det lokale samfunnet vi er en del av, havet vi elsker, og strendene som er vårt andre hjem. Vi er opptatt å tilføre verdi og gi tilbake. For å gjøre dette er både ansatte, venner og gjestene våre engasjert i resirkulering og andre tiltak for å ta vare på miljøet. Hver uke har vi beach clean-ups på campene våre, for å være sikre på at vi forlater strendene litt renere enn vi fant dem.

Lapoint crew
Les mer om våre tiltak for et bærekraftig miljø