Surfcamp Alentejo

Bli med til vår surfcamp i Alentejo sør i Portugal. Her har du lineupen omtrent for deg selv, du kan nyte den tradisjonelle portugisiske kulturen og senke skuldrene blant frukthager, vinranker og endeløse strender.

Surfeferien i Alentejo

Dette stedet gir deg et innblikk i hva det klassiske Portugal handler om. De mange og lange strendene tilbyr utallige bølger for surfere på alle nivå, og det er ikke vanskelig å finne et område som man kan ha helt for seg selv. Landskapet er preget av åkre og små kystperler som tilbyr både klassiske restauranter og unik portugisisk arkitektur. Her befinner du deg milevis unna trafikkaos, høyt tempo og stress, noe som gjør det til et perfekt sted å senke skuldrene og slappe helt av. Det er kun en kort kjøretur ned til Algarve-kysten, men du kan også bare legge deg til rette på solsengen eller på stranda, slappe av, nyte naturen og roen, spise god mat og møte hyggelige mennesker - det er nemlig det Alentejo handler om.

Sol, vinranker og good times

På vår surfcamp i Alentejo står den sosiale viben sentralt, så du kommer til å møte og bli kjent med en gjeng med nye og fantastiske venner som du kan dele surfeferien med. Vi kommer til å stå klare med armene åpne når du kommer ned for surfing i hjørnet av Europa, og tiden hos oss er en herlig blanding av surfekurs, chilling ved bassenget og utforsking av nærområdet - helt avhengig av hva du føler for hver enkelt dag. Vær obs på at det er en god sjanse for at du blir bitt av en surfebasill som du aldri blir kvitt - vi snakker av erfaring.Surfepakker i Alentejo

Kystlinjen i Alentejo er kjent for å by på endeløse strender, noe som gir oss et hav av muligheter når det kommer til å finne passende bølger for surfekursene. Enten du vil lære å surfe og fange din første bølge, eller padle ut og fange din første grønne bølge, tilbyr surfespottene i Alentejo både trygge og utfordrende forhold. Velg den pakken som passer ditt nivå best og utnytt ekspertisen og kunnskapen til våre fantastiske surfeinstruktører.

Level 1

Bed and breakfast

Alt var fantastisk, den beste uken i mitt liv!

Elvira Nilsson

Overnatting i Alentejo

Campen i Alentejo er en gammel herskapsvilla som har blitt omgjort til flere mindre krypinn, så forvent en herlig lokal vibe, unik portugisisk arkitektur og gode fasiliteter.

Villa Idillico

En hage fylt av appelsiner, sitroner og fersken, kort avstand til stranden, og et unikt lokalt preg gjør denne villaen til den perfekte portugisiske opplevelsen.

Sesong: Juli
Passer: Level 1, 2
Alder: Fra 18 år

vis

Velg startdato og bestill din reise