Surf CampAlentejo, Portugal

Lapoint Alentejo, Portugal

Lapoint Alentejo ligger en kort kjøretur fra havet, omgitt av åpne marker, vingårder og vakker natur. Bo i vår nyrenoverte villa, designet i en perfekt kombinasjon av tradisjonell portugisisk arkitektur og moderne fasiliteter. Med et rustikt design, masse sjarm og en hjemmekoselig atmosfære, vil du fort føle deg hjemme.

Rom

Et surfehus på landet

Velg mellom dorms eller dobbeltrom. På campen er alle rommene lyse, med moderne fasiliteter og komfortable senger. Det rustikke designet matcher de landlige omgivelsene, og den fredelige atmosfæren gjør at du kan koble av fra hverdagen og virkelig lade batteriene.

Fasiliteter

Den perfekte lekeplassen

Slapp av ved bassenget, bli med å spille volleyball eller nyt et glass lokal vin mens du ser solen går ned. Med utmerkede fasiliteter, vakker natur og utsikt over Atlanterhavet, er campen vår lett å bli glad i.

Andre surfcamps

Bærekraft

Stranden er vårt hjem. Vi forlater den finere enn vi fant den.

Det er viktig for oss å ta vare på det lokale samfunnet vi er en del av, havet vi elsker, og strendene som er vårt andre hjem. Vi er opptatt å tilføre verdi og gi tilbake. For å gjøre dette er både ansatte, venner og gjestene våre engasjert i resirkulering og andre tiltak for å ta vare på miljøet. Hver uke har vi beach clean-ups på campene våre, for å være sikre på at vi forlater strendene litt renere enn vi fant dem.

Lapoint crew
Les mer om våre tiltak for et bærekraftig miljø