Surf CampAlentejo, Portugal

Drømmedager ved havet

Med majestetisk natur, bølgende åser og den glitrende horisonten av Atlanterhavet, kan Alentejo bli beskrevet som Portugals Toscana. Opplev en unik del av dette vakre landet på vår koselige surfecamp i Alentejo, Portugal. Bo i landlige omgivelser og nyt den avslappende stemningen på surfecampen – omgitt av vingårder, natur, endeløse strender og bra bølger.

Surf nivå

Nybegynner til Avansert

Vibe

Avslappet

Sesong

June - Nov

Bærekraft

CO2-kompensert

Overnatting

Vårt happy place

Lapoint Surf camp Alentejo, Portugal ligger en kort kjøretur fra havet, omgitt av åpne marker, vingårder og vakker natur. Bo i vår nyrenoverte villa, som har den perfekte kombinasjon av tradisjonell portugisisk arkitektur og moderne fasiliteter.

Ting å gjøre

Utforsk

FAQ

Spørsmål og svar

COVID19

Informasjon om COVID19

Lapoint har lang erfaring med håndtering av ulike typer av hendelser i verden, og det er viktig at våre kunder føler seg trygge når de reiser med oss. 

De fleste av campene våre er åpne. Vi følger nøye med på utviklingen ved hver destinasjon og vi er i kontakt med lokale helsemyndigheter i hvert land vi opererer. Vi følger deres retningslinjer dersom det er et utbrudd av COVID-19 (Coronavirus) i området vi opererer.

For oppdatert reiseinformasjon om COVID19 råder vi deg til å holde deg oppdatert og lese den siste informasjonen på lenkene nedenfor: 

- Portugal

- Fuerteventura

- Costa Rica

- Bali

- Sri Lanka

- Norge

Les mer om hvordan vi håndterer COVID19 her

Hva kan jeg forvente?

Koble av og nyt øyeblikket

Ta en morgendukkert, se soloppgangen over det vakre landskapet og nyt en koselig frokost med nybrygget kaffe ved det store familiebordet på vårt surf camp i Alentejo, Portugal . Deretter venter dagens surfetime. På en surfeferie i Portugal får du den perfekte kombinasjonen av endeløse strender og bra bølger.

Ettermiddagen kan du bruke som du vil; surf mer, slapp av i solen eller bli med på en aktivitet. Dra på paddleboarding på elven i Vila Nova Milfontes, bli med på ridetur i det vakre landskapet eller spill volleyball, ping pong eller andre aktiviteter.

Alentejo byr også på en rekke gode matopplevelser. Nyt fantastisk god is i Vila Nova de Milfontes, drikk sangria på en av de lokale kafeene med utsikt over havet, bestill fersk sjømat på vår favoritt Julinha og sjekk ut Blue Bars berømte gin & tonic.

 På kvelden spiser vi middag i hagen og nyter den vakre solnedgangen Portugal er så kjent for. Nipp til et glass vin fra en av de lokale vingårdene, og nyt den fredelige atmosfæren på surfecampen.

Andre surfcamps

Bærekraft

Stranden er vårt hjem. Vi forlater den finere enn vi fant den.

Det er viktig for oss å ta vare på det lokale samfunnet vi er en del av, havet vi elsker, og strendene som er vårt andre hjem. Vi er opptatt å tilføre verdi og gi tilbake. For å gjøre dette er både ansatte, venner og gjestene våre engasjert i resirkulering og andre tiltak for å ta vare på miljøet. Hver uke har vi beach clean-ups på campene våre, for å være sikre på at vi forlater strendene litt renere enn vi fant dem.

Lapoint crew
Les mer om våre tiltak for et bærekraftig miljø