Drømmedager ved havet

Med majestetisk natur, bølgende åser og den glitrende horisonten av Atlanterhavet, kan Alentejo bli beskrevet som Portugals Toscana. Opplev en unik del av dette vakre landet på vår koselige surfecamp i Alentejo, Portugal. Bo i landlige omgivelser og nyt den avslappende stemningen på surfecampen – omgitt av vingårder, natur, endeløse strender og bra bølger.

Surf nivå

Nybegynner til Avansert

Vibe

Avslappet

Sesong

Mar - Oct

Bærekraft

CO2-kompensert

Gratis ombooking og kansellering opptil 14 dager før ankomst

Les mer

FAQ

Spørsmål og svar

Hva kan jeg forvente?

Koble av og nyt øyeblikket

Ta en morgendukkert, se soloppgangen over det vakre landskapet og nyt en koselig frokost med nybrygget kaffe ved det store familiebordet på vår surfecamp i Alentejo, Portugal . Deretter venter dagens surfetime. På en surfeferie i Portugal får du den perfekte kombinasjonen av endeløse strender og bra bølger.

Ettermiddagen kan du bruke som du vil - surf mer, slapp av i solen eller bli med på en aktivitet. Dra på paddleboarding på elven i Vila Nova Milfontes, bli med på ridetur i det vakre landskapet eller spill volleyball, ping pong eller andre aktiviteter.

Alentejo byr også på en rekke gode matopplevelser. Nyt fantastisk god is i Vila Nova de Milfontes, drikk sangria på en av de lokale kafeene med utsikt over havet, bestill fersk sjømat på vår favoritt Julinha og sjekk ut Blue Bars berømte gin & tonic.

På kvelden spiser vi middag i hagen og nyter den vakre solnedgangen Portugal er så kjent for. Nipp til et glass vin fra en av de lokale vingårdene, og nyt den fredelige atmosfæren på surfecampen her i Alentejo.

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Bærekraft

Stranden er vårt hjem. Vi forlater den finere enn vi fant den.

Det er viktig for oss å ta vare på det lokale samfunnet vi er en del av, havet vi elsker, og strendene som er vårt andre hjem. Vi er opptatt å tilføre verdi og gi tilbake. For å gjøre dette er både ansatte, venner og gjestene våre engasjert i resirkulering og andre tiltak for å ta vare på miljøet. Hver uke har vi beach clean-ups på campene våre, for å være sikre på at vi forlater strendene litt renere enn vi fant dem.

Lapoint crew
Les mer om våre tiltak for et bærekraftig miljø