Surfecamp i Alentejo, Portugal

Opplev autentisk portugisisk kultur, mat og vin i omgivelser som byr på frukthager, vingårder og endeløse strender.

Surfeferien i Alentejo

Dette stedet gir deg et innblikk i hva det klassiske Portugal handler om. De mange og lange strendene tilbyr utallige bølger for surfere på alle nivåer, og det er ikke vanskelig å finne et område som man kan ha helt for seg selv. Du befinner deg blant uberørt natur og koselige landsbyer, milevis fra trafikk og stress, så her kan du senke skuldrene og slappe helt av. Alentejo, som ligger en kort kjøretur fra Algarvekysten, er det perfekte stedet å nyte sommeren.

Goodtimes i solen

På vår surfcamp i Alentejo står den sosiale viben sentralt, så du kommer til å møte og bli kjent med en gjeng med nye og fantastiske venner som du kan dele surfeferien med. Tiden hos oss er en herlig blanding av surfekurs, chilling på campen og ved bassenget og utforsking av nærområdet. Det er helt opp til deg hva du vil bruke mest tid på for å få en drømmesommer.
Surfing i Alentejo, Portugal

Kystlinjen i Alentejo er kjent for å by på endeløse strender, noe som gir oss et hav av muligheter når det kommer til å finne passende bølger for surfekursene. Enten du vil lære å surfe og fange din første bølge, eller padle ut og fange din første grønne bølge, tilbyr surfespottene i Alentejo både trygge og utfordrende forhold. Våre fantastiske surfeinstruktører vil sørge for at du føler deg trygg samtidig som du har det gøy i vannet.

Alt var fantastisk, den beste uken i mitt liv!

Elvira Nilsson

Overnatting i Alentejo

Villaen i Alentejo er et nyrenovert rustikt hus, med en perfekt kombinasjon av tradisjonell portugisisk arkitektur og up-to-date standarder med gode fasiliteter.

Villa Tranquilo

Den lokale atmosfæren og den vakre naturen gjør dette til et ekte Portugisisk reisemål.

Sesong: Mars - oktober
Passer: Level 1, 2 og 3
Alder: Fra 18 år

vis

Velg startdato og bestill din reise

Første tilgjengelige startdato etter din valgte dato vises nedenfor.