Surfecamp i Sri Lanka

Bli med på surfcamp blant palmer og strender i det Det indiske hav. Tropiske Sri Lanka tilbyr good times, inspirerende kultur, yoga, flotte mennesker og ikke minst: fantastiske bølger og surfekurs.

Surfeferien på Sri Lanka

Sri Lanka er en øy som ligger sørøst for India og er et tropisk paradis med bølger i verdensklasse. Her får du surfekurs i idylliske omgivelser med vakker natur, chill vibe, yoga og bra bølger. Det finnes noe for alle nivåer enten du vil lære deg å surfe eller ta surfingen din til neste nivå. ‘Lanka er fylt med milelange strender, tropisk klima og mange spennende steder å besøke. Her ligger verdensarvene som perler på en snor, og sammen med et nydelig kjøkken og rå surf har Sri Lanka et hav av muligheter for alle type eventyrere og surfere.

Sol, surf og yoga

Etter å ha reist jorda rundt på leting etter perfekt surf har vi lært at den viktigste ingrediensen til en suksessfull surfeferie er å ha noen å dele opplevelsene med. På surfcampen på Sri Lanka er det alltid Goodtimes og du blir kjent med mange herlige mennesker som du kan surfe-, eller ta en pils i solnedgangen med. Under tiden hos oss vil du ha muligheten til å være med på mange aktiviteter som yoga, safari, te-plantasje m.m., men du kan også velge å legge opp ferien helt slik du selv ønsker - uansett vil du garantert sitte igjen med mange unike opplevelser og kanskje nye vennskap som varer livet ut.
Sri Lanka på film

Surfers doing beach clean-ups for a healthier ocean

A day in the life in Sri Lanka w. Lapoint Surf Camps

Adventures in Sri Lanka

Living and Surfing in Ahangama, Sri Lanka

Spot Check Sri Lanka

Camp life in Sri Lanka

#Goodtimes in Sri Lanka

Ocean awareness & surfing in Sri Lanka w/Ole Steffensen

Jon Olsson in Sri Lanka

Surfing i Sri Lanka

Vi har alltid satt kursen mot Sri Lanka på grunn av de mange surfemulighetene som finnes her uansett nivå. Rett utenfor campdøren finner vi de rolige og fine bølgene hvor det er perfekt for nybegynnere, og en liten tuktuk-tur unna ligger de rå revene. Velg det surfekurset som passer ditt nivå best og utnytt ekspertisen og kunnskapen til våre fantastiske surfeinstruktører.

Utmerket plassering rett ved stranden med veldig vennlig staff og gjester.

Jon Goldstein

overnatting på Sri Lanka

Vi valgte å legge surfecampen vår i Ahangama på grunn av omgivelsene, den vakre stranden og bølgene som passer for surfere av alle nivåer. Ahangama som ligger en liten tuktuk-tur unna campen er en liten by med utallige små butikker og restauranter hvor du kan få en smak av den lokale maten og kulturen.

Garden Villa

Denne villaen ligger nær stranden og optimale surfeforhold. Ta det rolig og nyt en kald drink ved bassenget eller i vår tropiske hage.

Sesong: Hele året
Passer: Level 1, 2, 3
Alder: Fra 18 år

vis