Sinn- og kroppsforbindelse gjennom yoga og surf

Grønne åskammer, majestetiske klipper og det strålende blå Atlanterhavet kommer alle sammen i vakker harmoni her i Ericeira, Portugal. Dette billedvennlige paradiset er et yndet fristed blant folk som søker etter en fredelig, alternativ og sunn livsstil. Lapoint yoga retreat Ericeira, Portugal er det perfekte stedet for å senke farten og få kontakt med kropp og sjel. Vår toppmoderne yoga- og surfecamp, omgitt av vakker natur ved siden av stranden, er fristedet du har lett etter.

Gratis ombooking og kansellering opptil 14 dager før ankomst

Les mer

Hva kan jeg forvente?

Lev i øyeblikket

På surfe- og yogaretreatet vårt i Portugal starter vi dagen med en yogaklasse. Kom i kontakt med ditt indre jeg gjennom yoga, pranayama og meditasjon. Etter timen nyter vi en herlig frokostbuffet med et stort utvalg av smakfulle og sunne godbiter.

Så er det klart for dagens surfetime. Føl deg i ett med naturen, og praktiser mindfulness og fokus i et nytt element. På ettermiddagen kan du utforske det vakre området rundt Ericeira, henge på campen, bli med på en ekstra yogaklasse eller unne deg en massasje.

Under oppholdet ditt har du også muligheten til å bli med på ulike dagsturer, blant annet til sjarmerende Lisboa. På kvelden samles over gode samtaler toppet med en av Portugals vakre solnedganger.

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Bærekraft

Stranden er vårt hjem. Vi forlater den finere enn vi fant den.

Det er viktig for oss å ta vare på det lokale samfunnet vi er en del av, havet vi elsker, og strendene som er vårt andre hjem. Vi er opptatt å tilføre verdi og gi tilbake. For å gjøre dette er både ansatte, venner og gjestene våre engasjert i resirkulering og andre tiltak for å ta vare på miljøet. Hver uke har vi beach clean-ups på campene våre, for å være sikre på at vi forlater strendene litt renere enn vi fant dem.

Lapoint crew
Les mer om våre tiltak for et bærekraftig miljø