Surfeturen du alltid har drømt om

Surfing i Maldivene er på enhver surfers bucketliste. Dette paradiset i det indiske hav tilbyr bølger i verdensklasse og er en absolutt drøm for enhver surfer med litt mer erfaring. Bli med oss til paradis og surf noen av de beste bølgene i ditt liv!

Surf nivå

Mellom til avansert

Drømmetur

Bo på en båt

Vibe

Avslappet

Bærekraft

CO2-kompensert

FAQ

Questions and answers

SO, WHAT SHOULD I EXPECT?

Hvordan ser en dag i Maldivene ut?

Se for deg å våkne opp på en båt i Maldivene og nyte en kopp kaffe mens du nyter en slående vakker utsikt over krystallklart blått vann og fantastiske bølger. Så hopper du i vannet og bruker hele dagen på surfing med de nye vennene dine! Etter en god surf vil du få servert en deilig lunsj på båten.

På ettermiddagen kan du velge mellom fridykking eller bare slappe av på dekk og sole deg før enda mer surfing. Hvis du ikke kan få nok av bølgene, kan du også velge å bruke hele dagen i vannet, og avslutte dagen med en surfeøkt i solnedgangen, før alle samles til middag på båten. Kan en surfeferie  i Maldivene bli noe bedre?

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Bærekraft

Stranden er vårt hjem. Vi forlater den finere enn vi fant den.

Det er viktig for oss å ta vare på det lokale samfunnet vi er en del av, havet vi elsker, og strendene som er vårt andre hjem. Vi er opptatt å tilføre verdi og gi tilbake. For å gjøre dette er både ansatte, venner og gjestene våre engasjert i resirkulering og andre tiltak for å ta vare på miljøet. Hver uke har vi beach clean-ups på campene våre, for å være sikre på at vi forlater strendene litt renere enn vi fant dem.

Lapoint crew
Les mer om våre tiltak for et bærekraftig miljø