Lapoint CampsLær å surfe

En introduksjon til den beste sporten i verden

Vi er her for å hjelpe deg til å oppfylle surfe drømmen, og vi har samlet nyttig informasjon for å komme i gang med denne fantastiske reisen! Få et innblikk i hvordan livet er på surfeskole, lær interessante fakta om surfing, sjekk ut ulike teknikker, øk din forståelse for havet og utforsk de beste stedene å lære å surfe.

FAQ

Fra nybegynner til legende — de vanligste spørsmålene for de ulike nivåene

SURFEREISEN

Hvor lang tid tar det å lære å surfe?

Surfing kan være utfordrende, men så lenge du tar deg gjennom de første utfordringene vil det bare bli mer morsomt! Våre instruktører er her for å ta deg gjennom hele reisen, fra nybegynner til proff, nysgjerrig til avhengig! Her er den typiske læringskurven for surfing.

Rett bakgrunn

Jo jevnere ferdighetsnivå på surferne i hver gruppe, jo raskere lærer man. Det er grunnen til at vi bruker Level-systemet. På denne måten blir det lettere for instruktørene å finne de optimale forholdene for hver gruppe, og vi kan utvikle oss sammen mens vi motiverer og oppmuntrer hverandre i prosessen.

Rett tilbakemelding

Alle responderer litt forskjellig til havet, bølger og surf instruksjon, så det er ingen generisk fremgangsmåte som passer alle. Slik at våre erfarne instruktører kan få frem det beste i deg underviser vi i små grupper med fokus på personlig tilbakemelding. På den måten får du hele tiden den oppfølgingen du fortjener.

Rette bølgene

Vind og bølgeforhold er i konstant endring så det er viktig å evaluere forholdene for surfetimene nøye. Våre instruktører er eksperter, og har lokalkunnskap på spottene vi surfer, så før hver instruksjonstime bruker de god tid på å vurdere bølgene, tidevann og en rekke andre faktorer før de inviterer deg ut i vannet.

FRA HJERTET

En melding fra Lapoint Teamet til kommende surfere der ute

Fra en surfer til en annen; vårt beste tips er å aldri gi opp. Nyt heller reisen, lær av utfordringene, feir prestasjonene fine og ha det gøy mens du lærer å surfe! Og en dag, når du surfer den perfekte bølgen og du ikke klarer å slutte å smile, lover vi deg at det hele er verdt det.

Det å lære å surfe kan være utfordrende, men hvis du holder ut og er lidenskapelig opptatt av det vil belønningen være stor! Det er aldri for sent å lære å surfe, og det å lære å surfe etter 30-40 årene er ikke uvanlig. Når du starter er det enkelt å forstå hvorfor så mange blir hekta og fordyper seg i denne verdenen. 

Livsstilen, fellesskapet, energien, helsefordelene, tilknytningen til naturen og følelsen av frihet gjør surfing så mye mer enn bare en sport. Vi vil vise deg den beste måten å lære å surfe på og gjøre ferien din med oss uforglemmelig. La oss dra!

Bærekraft

Stranden er vårt hjem. Vi forlater den finere enn vi fant den.

Det er viktig for oss å ta vare på det lokale samfunnet vi er en del av, havet vi elsker, og strendene som er vårt andre hjem. Vi er opptatt å tilføre verdi og gi tilbake. For å gjøre dette er både ansatte, venner og gjestene våre engasjert i resirkulering og andre tiltak for å ta vare på miljøet. Hver uke har vi beach clean-ups på campene våre, for å være sikre på at vi forlater strendene litt renere enn vi fant dem.

Lapoint crew
Les mer om våre tiltak for et bærekraftig miljø