Lapoint CampsLær å surfe

Hero Learn to Surf page

En introduksjon til den beste sporten i verden

Vi er her for å hjelpe deg til å oppfylle surfe drømmen, og vi har samlet nyttig informasjon for å komme i gang med denne fantastiske reisen! Få et innblikk i hvordan livet er på surfeskole, lær interessante fakta om surfing, sjekk ut ulike teknikker, øk din forståelse for havet og utforsk de beste stedene å lære å surfe.

HVORDAN SURFE

Velkommen til surf teori 101

Surfing er så mye mer enn bare å stå på et brett i vannet, det er en måte å komme nærmere naturen på og forstå hvordan havet fungerer. Når du skal lære å surfe, må du også lære deg hvordan du er trygg i vannet og hvordan du identifiserer bølger. Ikke bekymre deg, instruktøren din vil veilede deg gjennom det hele. Men inntil da, her er litt surfeteori for å komme i gang:

SURFEREISEN

Hvor lang tid tar det å lære å surfe?

Surfing kan være utfordrende, men så lenge du tar deg gjennom de første utfordringene vil det bare bli mer morsomt! Våre instruktører er her for å ta deg gjennom hele reisen, fra nybegynner til proff, nysgjerrig til avhengig! Her er den typiske læringskurven for surfing.

Individuelle tilbakemeldinger

Uansett hvilken av våre surfecamper du velger å besøke, vil du surfe i små grupper sammen med en profesjonell surfeinstruktør. Surfing i mindre grupper lar deg få så mye tid som mulig med instruktøren, få individuell tilbakemelding og utvikle surfingen på den måten som er best for deg.

Gode ting tar tid

En viktig ting å huske på når du lærer å surfe, er å være forberedt på at det vil ta deg litt tid å bli god på det. Det er en av de idrettene det vil ta hele livet å bli god i, så nyt den magiske reisen og ha det gøy i bølgene!

Det riktige level for deg

Surfing er en utfordrende sport, så det er viktig at du starter på riktig nivå for deg selv og jobber deg oppover. Vi har delt våre surfekurs inn i level 1, level 2 og level 3 med ulike trinn innenfor hvert level. Hvilket level passer deg best?

FRA HJERTET

En melding fra Lapoint Teamet til kommende surfere der ute

Fra en surfer til en annen; vårt beste tips er å aldri gi opp. Nyt heller reisen, lær av utfordringene, feir prestasjonene fine og ha det gøy mens du lærer å surfe! Og en dag, når du surfer den perfekte bølgen og du ikke klarer å slutte å smile, lover vi deg at det hele er verdt det.

Det å lære å surfe kan være utfordrende, men hvis du holder ut og er lidenskapelig opptatt av det vil belønningen være stor! Det er aldri for sent å lære å surfe, og det å lære å surfe etter 30-40 årene er ikke uvanlig. Når du starter er det enkelt å forstå hvorfor så mange blir hekta og fordyper seg i denne verdenen. 

Livsstilen, fellesskapet, energien, helsefordelene, tilknytningen til naturen og følelsen av frihet gjør surfing så mye mer enn bare en sport. Vi vil vise deg den beste måten å lære å surfe på og gjøre ferien din med oss uforglemmelig. La oss dra!

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Bærekraft

Stranden er vårt hjem. Vi forlater den finere enn vi fant den.

Det er viktig for oss å ta vare på det lokale samfunnet vi er en del av, havet vi elsker, og strendene som er vårt andre hjem. Vi er opptatt å tilføre verdi og gi tilbake. For å gjøre dette er både ansatte, venner og gjestene våre engasjert i resirkulering og andre tiltak for å ta vare på miljøet. Hver uke har vi beach clean-ups på campene våre, for å være sikre på at vi forlater strendene litt renere enn vi fant dem.

Lapoint crew
Les mer om våre tiltak for et bærekraftig miljø