Fantastisk surf ved dørstokken

Denne skjulte perlen av et surfested er et sant paradis hvor du nesten kan ta på den autentiske stemningen, kjenne den varme brisen på kinnet og lukte havet som ligger rett foran campen – hvor du kan surfe hele dagen. Det er en drømmedestinasjon midt i Mellom-Amerika!

Surf nivå

Nybegynner til Avansert

Vibe

Avslappet

Sesong

Hele året

Bærekraft

CO2-kompensert

Lavsesongtilbud fra mai til september! Få 15% rabatt på 1 uke ("lowseason15") og 20% rabatt på 2+ uker ("lowseason20")!

Les mer

FAQ

Questions and answers

HVA KAN JEG FORVENTE?

En typisk dag i paradis

Her på surfecampen i El Salvador vil vi ikke gå glipp av et øyeblikk med moro. Og hva er en bedre måte å starte dagen på enn med en surfetime ved soloppgang? Klokken 05.30 drar vi ut i havet for å fange dagens første bølger. Ikke bekymre deg hvis du liker å sove i eller nyter ettermiddagssurfingen mer, bølgene vil være her og vente på deg hele dagen. Etter at du har hatt en lengre morgen eller surfet de tidlige bølgene, er det tid for en deilig frokost i strandbaren vår. Hvis du ikke får nok surfing, hvorfor ikke legge til en ekstra surfetime for dagen?

Om kvelden kan du komme opp til toppetasjen for en yogaøkt i solnedgangen før du spiser middag sammen med de andre gjestene på surfecampen. Slapp av på balkongen eller gå ned til byen og ta en drink!

Du vil også ha muligheten til å bestille dagsturer til vakre fossefall, vandre opp vulkaner eller hvorfor ikke bestille en båttur for å se ville krokodiller? Det er mange spennende ting å gjøre her i El Salvador, vi er sikre på at du vil elske det like mye som vi gjør!

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Bærekraft

Stranden er vårt hjem. Vi forlater den finere enn vi fant den.

Det er viktig for oss å ta vare på det lokale samfunnet vi er en del av, havet vi elsker, og strendene som er vårt andre hjem. Vi er opptatt å tilføre verdi og gi tilbake. For å gjøre dette er både ansatte, venner og gjestene våre engasjert i resirkulering og andre tiltak for å ta vare på miljøet. Hver uke har vi beach clean-ups på campene våre, for å være sikre på at vi forlater strendene litt renere enn vi fant dem.

Lapoint crew
Les mer om våre tiltak for et bærekraftig miljø