Surfecamp i Santa Teresa, Costa Rica

Kom og opplev en ditt livs tropiske surfetur og ‘Pura Vida’-livsstilen med oss i Santa Teresa, Costa Rica.

Surfeferien i Costa Rica

Spør noen som har vært her om essensen av Costa Rica, så svarer de alle antagelig det samme; 'Pura Vida'. Dette mottoet, direkte oversatt til ‘rent liv’, beskriver en livsstil basert på det gode liv, og gir en god indikasjon på hva du kan forvente deg av en surfetur hit. Perfekte strender som hentet ut av en tropisk drøm, regnskog, fossefall, varmt vær og fantastisk surf for alle ferdighetsnivåer. Legg til deilig mat, spennende mennesker og en avslappet atmosfære så opplever du livet på sitt beste.

Solskinn, surf og natur

Etter å ha reist jorden rundt på leting etter de beste surfespottene, bra folk og gode minner stikker Costa Rica seg ut som en komplett destinasjon med noe for alle. Enten du foretrekker å surfe hele dagen eller finne balansen mellom å henge ved poolen, nyte en kaffe ved en av de mange lokale kafeene eller utforske det tropiske dyrelivet, du har alle muligheter du kan ønske deg. Uansett hva som tiltrakk deg hit, du reiser hjem med unike minner og vennskap for livet.
Costa Rica på film

Lapoint Surf Camp Costa Rica

Review: Surfing at Lapoint

Learning to surf in Costa Rica

Surfing i Santa Teresa, Costa Rica

En av de absolutt beste tingene med Costa Rica er den fantastiske surfen og de uforglemmelige soloppgangene du har over det uendelige havet like ved campen. Surfekursene blir holdt på milelange strender hvor du surfer uten våtdrakt i trygge, men utfordrende forhold for alle type surfere. Velg det surfekurset som passer ditt nivå best og utnytt ekspertisen og kunnskapen til våre fantastiske surfeinstruktører.

Alt var virkelig bra og over mine forventninger

My Linden

Overnatting i costa rica

Villa & Bungalows

Denne campen er perfekt for avslapning, med en herlig atmosfære og lounge rett ved pool-baren.

Sesong: Hele året
Passer: Level 1, 2, 3
Alder: Fra 18 år

Vise