Surfcamp Costa Rica

Bli med på surfcamp i Costa Rica, legg alt stress til side og få en smak av det gode liv på surfeferie i denne eksotiske mellom-amerikanske perlen.

Surfeferien i Costa Rica

Pura Vida (rent liv) er et motto fra Costa Rica som popper opp i mange sammenhenger og er sentralt når det gjelder hva du kan forvente deg om du velger å reise på surfecamp hit - å virkelig nyte livet. Dette paradiset er som en tropisk godtepose fylt med fossefall, palmer, regnskog, nydelig klima og en chill vibe. Milelange strender strekker seg så langt øyet kan se rett ved surfcampen og her finner du nok av bølger å velge mellom, enten du er nybegynner eller en erfaren surfer.

Strand, sol og latter

Vi har selv reist jorda rundt på leting etter perfekte bølger, noe som har resultert i et hav av minner, samt venner for livet. På surfcampen i Costa Rica vil du føle deg hjertelig velkommen og ta del i mange forskjellige aktiviteter som vi arrangerer i løpet av tiden din hos oss. Kanskje vil du surfe 24/7, slappe av i bassenget eller dra på eventyr i nærområdet, men uansett vil du sitte igjen med mange unike opplevelser og møte nye venner som kanskje også for deg varer resten av livet.


Surfepakker i costa rica

En av de absolutt beste tingene med Costa Rica er den fantastiske surfen og de uforglemmelige soloppgangene du har over det uendelige havet like ved campen. Surfekursene blir holdt på milelange strender hvor du surfer uten våtdrakt i trygge, men utfordrende forhold for alle type surfere. Velg det surfekurset som passer ditt nivå best og utnytt ekspertisen og kunnskapen til våre fantastiske surfeinstruktører.

Alt var virkelig bra og over mine forventninger

My Linden

Overnatting i costa rica

Villaen i Costa Rica ligger på en høyde med fantastisk utsikt til Manzanillo i sør og Playa Hermosa i nord. Hillside Villa er et moderne hus med svømmebasseng, utsikt over havet, god mat og en chill vibe.

Hillside Villa

Denne unike campen tilbyr det beste av surf, avslappet feel og nydelige omgivelser.

Sesong: Hele året
Passer: Level 1, 2, 3
Alder: Fra 18 år

vis