Legendarisk surf, Pura Vida-vibes

Et eventyrlig jungellandskap, hvite endeløse strender og episk surf gjør Costa Rica til et utopia for reiselystne sjeler. På Lapoint Surf camp Costa Rica bor du rett ved stranden, og kan nyte sol, surf og landets Pura Vida-livsstil i magiske omgivelser. Kombinér surfing med besøk til fossefall, idylliske øyer og actionfylte aktiviteter.

Surf nivå

Nybegynner til Avansert

Vibe

Avslappet & Summende

Sesong

Hele året

Bærekraft

CO2-kompensert

Gratis ombooking og kansellering opptil 14 dager før ankomst

Les mer

FAQ

Spørsmål og svar

Hva kan jeg forvente?

Good vibes only

Surfecampen vår i Costa Rica ligger rett ved bølgene og de milelange strendene i Santa Teresa, så vi starter ofte dagen med en morgensurf. Etter surfingen kan du nyte en herlig frokostbuffet med alt fra tropiske spesialiteter til vestlige favoritter.

Surfecampen vår i Costa Rica ligger få minutters gåtur fra bølgene og de milelange strendene i Santa Teresa, så en morgensurf er en fantastisk måte å starte dagen på. Etter surfingen kan du nyte en herlig frokost med tropiske smaker og vestlige favoritter.

På surfeskolen i Costa Rica har du tilgang til bølger i verdensklassen, og flere av landets beste spotter ligger i nærheten av vår surfecamp i Santa Teresa, Costa Rica.

I tillegg til det legendariske camplivet, er det også et must å sjekke ut viben i Santa Teresa sentrum. Her venter fargerike kaféer, kule barer, lokale bakerier og boutiquebutikker. Området rundt byen byr også på et stort utvalg av aktiviteter, og under oppholdet ditt kan du bli med på en av våre dagsturer og utflukter for å få det meste ut av surfeferien din til Costa Rica. 

Er du klar? La surfe-eventyret begynne!

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Bærekraft

Stranden er vårt hjem. Vi forlater den finere enn vi fant den.

Det er viktig for oss å ta vare på det lokale samfunnet vi er en del av, havet vi elsker, og strendene som er vårt andre hjem. Vi er opptatt å tilføre verdi og gi tilbake. For å gjøre dette er både ansatte, venner og gjestene våre engasjert i resirkulering og andre tiltak for å ta vare på miljøet. Hver uke har vi beach clean-ups på campene våre, for å være sikre på at vi forlater strendene litt renere enn vi fant dem.

Lapoint crew
Les mer om våre tiltak for et bærekraftig miljø