Surf CampAhangama, Sri Lanka

Lapoint Ahangama, Sri Lanka

På Lapoint Sri Lanka har vi gjester fra hele verden på jakt etter eventyr og opplevelser. Bo i en tropisk oase nære stranden, omgitt av svaiende palmetrær og en fredelig atmosfære, kun en kort tur unna livlige hotspots som Mirissa, Unawatuna, Midigama, Weligama og Galle.

Rom

Alt du trenger på et sted

Velg mellom dorms, superior- og dobbeltrom. Alle rommene på campen er romslige med air-condition, moderne fasiliteter og komfortable senger.

Fasiliteter

Utforsk valgmulighetene og se hva som er inkludert

Med en tropisk hage, komfortable hang-out områder, svømmebasseng, volleyballbane og takterrasse, er alt lagt til rette for herlige dager i paradis. Campen har en sosial vibb, men er også et sted hvor du virkelig kan finne roen, slappe av og nyte livet.

Andre surfcamps

Bærekraft

Stranden er vårt hjem. Vi forlater den finere enn vi fant den.

Det er viktig for oss å ta vare på det lokale samfunnet vi er en del av, havet vi elsker, og strendene som er vårt andre hjem. Vi er opptatt å tilføre verdi og gi tilbake. For å gjøre dette er både ansatte, venner og gjestene våre engasjert i resirkulering og andre tiltak for å ta vare på miljøet. Hver uke har vi beach clean-ups på campene våre, for å være sikre på at vi forlater strendene litt renere enn vi fant dem.

Lapoint crew
Les mer om våre tiltak for et bærekraftig miljø