Surfcamp Ericeira, Portugal

Bli med til vår surfcamp i Ericeira, Portugal, hvor du har gåavstand til bølgene og en herlig vibe hele sesongen. Denne tradisjonelle fiskelandsbyen gir et unikt bakteppe for en komplett surfeferie i Sør-Europa.

Surfeferien i Ericeira

Ericeira er en tradisjonell Portugisisk kystperle som ligger kun 40 minutter nord for Lisboa. Dette området blir av de fleste sett på som det beste stedet for surfing, med bølger for surfere på alle nivåer. Denne sjarmerende Atlanterhavsperlen har en laidback surfestemning, trange gater, lokale restauranter og et livlig uteliv. Her finnes noe for alle, enten du vil besøke den lokale vingården eller sjekke ut shoppingen og storbylivet i Lisboa. Ericeira byr på nok av surf og moro til at tiden her går forbi så altfor fort.

Surf, strender og latter

På vår surfcamp i Ericeira vil du alltid føle deg hjertelig velkommen. De som jobber her har reist verden rundt, men de har valgt nettopp denne surfehovedstaden som sitt hjem og kommer garantert til å vise deg hvorfor. Våre surfcamps er bygget opp rundt en sosial vibe og du kommer til å bo, spise og surfe sammen med andre hyggelige mennesker, og knytte bånd til nye venner som ganske mulig vil vare livet ut. Vi ønsker å gi deg den optimale surfeopplevelsen og kanskje er det nettopp du som ender opp med å bli bitt av den anerkjente “surfebasillen”, på samme måte som vi en gang ble. Ved hjelp av erfarne og profesjonelle surfeinstruktører, åpent og sosialt personale på campen og en haug av sosiale aktiviteter sørger vi for at du får unike opplevelser og alltid har noen å dele dem med.


Ericeira på film

Lapoint Surf Camp - Ericeira

Guest edit - Ståle Sandbech visits Lapoint Ericeira

Guest edit - A day in the life in Ericeira

Guest edit - Flirting in Portugal

Team Week edit

Surfing & Goodtimes på Lapoint Portugal med Danny Saucedo, Sven Thorgren, Jesper Tjäder & vänner

Surfing & Goodtimes på Lapoint Portugal med Danny Saucedo, Jesper Tjäder & vänner - Episode 2

House Tour of Quinta Lizandro

Surfepakker i Ericeira

I Ericeira tilbyr vi alt fra nybegynnerkurs for deg som vil lære å surfe, til coaching-pakker for deg som vil få tilbakemeldinger på tekniske aspekter ved surfingen din. Vi ønsker hele tiden å gi deg en trygg, stabil og profesjonell opplevelse i vannet ved hjelp av våre surfeinstruktører som har flere års erfaring med å kurse og hjelpe alle type surfere. Uavhengig av hvilket nivå du er på kan du være sikker på at surfingen i Portugal vil være både lærerik og morsom.

Alt var fantastisk - den beste uken i mitt liv!

Elvira Nilsson

overnatting i Ericeira

I Ericeira kan du velge mellom to forskjellige overnattingsmuligheter, begge med kort vei til stranden og i gåavstand til byen. Ta en titt under på hvilken camp du synes passer deg best.

Quinta Lizandro

Vårt nye hjem i Ericeira - er sosial sted satt sammen for å møte nye venner og skape fantastiske minner.

Sesong: Mars - November
Passer: Level 1, 2, 3, Surf Coaching
Alder: Fra 18 år

Vise

Velg startdato og bestill din reise