Surf CampEriceira, Portugal

Surf og stemming i verdensklassen

Majestetisk natur, en dramatisk kystlinje og uendelige strender. Portugal er en av de stedene som gir deg den ultimate følelsen av frihet. Opplev det selv på surfecampen vår i Ericeira, Portugal – surfehovedstaden i Europa. Bo få minutter fra stranden, og kombiner saltvannsdager med eventyr i nærliggende Lisboa.

Surf nivå

Nybegynner til Avansert

Vibe

Avslappet & Summende

Sesong

Hele året

Bærekraft

CO2-kompensert

FAQ

Questions and answers

COVID19

Informasjon om COVID19

Lapoint har lang erfaring med håndtering av ulike typer av hendelser i verden, og det er viktig at våre kunder føler seg trygge når de reiser med oss. 

De fleste av campene våre er åpne. Vi følger nøye med på utviklingen ved hver destinasjon og vi er i kontakt med lokale helsemyndigheter i hvert land vi opererer. Vi følger deres retningslinjer dersom det er et utbrudd av COVID-19 (Coronavirus) i området vi opererer.

For oppdatert reiseinformasjon om COVID19 råder vi deg til å holde deg oppdatert og lese den siste informasjonen på lenkene nedenfor: 

- Portugal

- Fuerteventura

- Costa Rica

- Bali

- Maldivene

- Sri Lanka

- Norge

Les mer om hvordan vi håndterer COVID19 her

Hva kan jeg forvente?

Hver dag burde være som denne

Portugal var der alt startet - vi var fire kompiser på en surfeferie vi ikke ville skulle ta slutt. Mens vi så solnedgangen etter en nydelig surfesession, sa Sebastian «Hver dag burde være som denne». Og sånn ble det. Vi sluttet i 9 til 5-jobbene våre og gikk all-inn på drømmen om å sette opp en egen surfeskole. Vi ville at alle skulle få sjansen til å oppleve den stoken surfing i Portugal ga oss.

Nå har du muligheten på surfecampen vår i Ericeira, og slik er dagene i paradis: Våkne opp til en deilig frokostbuffet, med et stort utvalg av god og sunn mat for å kickstarte dagen og gi energi til surfedrømmen. Etter frokost er det klart for dagens surfetime, enten på den fantastiske stranden ved surfeskolen vår, eller andre spotter i nærheten – avhengig av forholdene. Vi legger til rette for at du får den beste surfeferien som overhodet mulig.

Etter surfetimen kan du utforske lokalområdet, henge på surfecampen eller bli med på en yogatime. I løpet av uken arrangerer vi også dagsturer, blant annet til sjarmerende Lisboa.

På kvelden samles vi på surfecampen i Ericeira, Portugal for sangria, gode tunes og spektakulære solnedganger. Bli kjent med resten av gruppa, skap uforglemmelige minner og nyt at det er ingen andre steder du heller vil være enn her.

Bærekraft

Stranden er vårt hjem. Vi forlater den finere enn vi fant den.

Det er viktig for oss å ta vare på det lokale samfunnet vi er en del av, havet vi elsker, og strendene som er vårt andre hjem. Vi er opptatt å tilføre verdi og gi tilbake. For å gjøre dette er både ansatte, venner og gjestene våre engasjert i resirkulering og andre tiltak for å ta vare på miljøet. Hver uke har vi beach clean-ups på campene våre, for å være sikre på at vi forlater strendene litt renere enn vi fant dem.

Lapoint crew
Les mer om våre tiltak for et bærekraftig miljø