Surf CampAhangama, Sri Lanka

Surfing i paradis

Sri Lanka er for mange det nærmeste man kommer paradis med svaiende palmetrær, vakre strender, vibrant kultur og lekne bølger. På Lapoint surf camp i Ahangama, Sri Lanka bor du rett ved stranden i hjertet av landets eksotiske surfekultur. Oppdag Sri Lanka med oss og kombinér surfing med safarier og dagsturer du aldri vil glemme.

Surf nivå

Nybegynner til Avansert

Vibe

Avslappet

Sesong

Hele året

Bærekraft

CO2-kompensert

FAQ

Spørsmål og svar

COVID19

Informasjon om COVID19

Lapoint har lang erfaring med håndtering av ulike typer av hendelser i verden, og det er viktig at våre kunder føler seg trygge når de reiser med oss. 

De fleste av campene våre er åpne. Vi følger nøye med på utviklingen ved hver destinasjon og vi er i kontakt med lokale helsemyndigheter i hvert land vi opererer. Vi følger deres retningslinjer dersom det er et utbrudd av COVID-19 (Coronavirus) i området vi opererer.

For oppdatert reiseinformasjon om COVID19 råder vi deg til å holde deg oppdatert og lese den siste informasjonen på lenkene nedenfor: 

- Portugal

- Fuerteventura

- Costa Rica

- Bali

- Maldivene

- Sri Lanka

- Norge

Les mer om hvordan vi håndterer COVID19 her

Hva kan jeg forvente?

En dag under palmetrærne

Hvis du er like hekta som oss kan du ta en morgensurf ved soloppgang på stranden rett over veien fra surf camp Sri Lanka. Til frokost får du servert en buffet full av lokale spesialiteter og tropiske smaker, kombinert med fersk frukt og vestlige favoritter.

På vår surfeskole i Sri Lanka vil du kunne oppleve et bredt utvalg av forskjellige surfespotter. Vi tar deg til de beste stedene med tuk-tuk, noe som er en opplevelse i seg selv, og kjører surfekurs på postkortvakre strender med klart vann og svaiende palmetrær.

Surfing i Sri Lanka vil garantert inspirere deg til å følge surfedrømmen videre! Etter surfen kan du bruke dagen i paradis som du vil; slappe av ved bassenget, dra på oppdagelsesferd i lokalområdet, surfe mer eller bli med på en av våre mange aktiviteter.

Du kan også få et innblikk i kulturen på et teaparty hos en lokal familie, eller engasjere deg i dyrelivet og bli med på tur til skilpadde reservatet.

En surfeferie på Sri Lanka vil ikke være komplett uten å sjekke ut noen av landets mange actionfylte aktiviteter, så bli med oss på safari for å se ville elefanter eller dra på eventyr til regnskogen med klippehopping og bading i vakre fossefall. Som du snart vil oppdage, Sri Lanka er en smeltedigel av action, spiritualitet, kontraster og farger. Vi har forelsket oss her, og vi er ganske sikre på at du vil gjøre det samme. 

Bærekraft

Stranden er vårt hjem. Vi forlater den finere enn vi fant den.

Det er viktig for oss å ta vare på det lokale samfunnet vi er en del av, havet vi elsker, og strendene som er vårt andre hjem. Vi er opptatt å tilføre verdi og gi tilbake. For å gjøre dette er både ansatte, venner og gjestene våre engasjert i resirkulering og andre tiltak for å ta vare på miljøet. Hver uke har vi beach clean-ups på campene våre, for å være sikre på at vi forlater strendene litt renere enn vi fant dem.

Lapoint crew
Les mer om våre tiltak for et bærekraftig miljø