Surf CampFuerteventura, Spania

Varmt vann, eventyr & eksotisk surfevibe - i Europa

Med sine majestetiske vulkaner, vakre ørkenlandskap og asurblå vann, er Fuerteventura noe helt for seg selv. Selve landskapet ligner Vest-Afrika, mens atmosfæren, livsstilen og menneskene er essensen av Spania. Denne unike kombinasjonen gjør en surfetur til Fuerteventura helt uforglemmelig.

Surf nivå

Nybegynner til Avansert

Sesong

Hele året

Vibe

Avslappet & Summende

Bærekraft

CO2-kompensert

Overnatting

Luksus «the Lapoint way»

Du finner oss i en lekker villa rundt fem minutters gåtur fra sentrum av Lajares. Villaen er moderne og 100% drevet på solcelleenergi fra de 350 dagene med solskinn i året. Kombinasjonen av en luksuriøs feel i en rustikk og unik setting, er selve essensen av campen vår.

Ting å gjøre

Føler meg levende

COVID19

Informasjon om COVID19

Lapoint har lang erfaring med håndtering av ulike typer av hendelser i verden, og det er viktig at våre kunder føler seg trygge når de reiser med oss. 

De fleste av campene våre er åpne. Vi følger nøye med på utviklingen ved hver destinasjon og vi er i kontakt med lokale helsemyndigheter i hvert land vi opererer. Vi følger deres retningslinjer dersom det er et utbrudd av COVID-19 (Coronavirus) i området vi opererer.

For oppdatert reiseinformasjon om COVID19 råder vi deg til å holde deg oppdatert og lese den siste informasjonen på lenkene nedenfor: 

- Portugal

- Fuerteventura

- Costa Rica

- Bali

- Sri Lanka

- Norge

Les mer om hvordan vi håndterer COVID19 her

Hva kan jeg forvente?

Surfedrømmen på Fuerteventura

“Eat, sleep, surf - repeat”, er den klassiske beskrivelsen av surfelivet. Selv om dette ikke er langt unna realiteten for mange surfere, er det litt for begrenset for å beskrive en surfeopplevelse med Lapoint. Legg til «utforsk, sosialiser, finn magi, ha det gøy og følg drømmen», og du har et bedre inntrykk av hvordan vi lever dagene her på campen.

Surfecampen vår på Fuerteventura har en perfekt beliggenhet; i nærheten av alt men fremdeles med en lokal vibe. Fasilitetene og maten er i toppklasse, og ørkenlandskapet som omkranser campen gir en helt unik setting. Du finner øyas beste surfespotter i kort avstand fra campen, hvor du glede deg til å fange bølger i varmt vann. Du trenger bare en tynn våtdrakt, i motsetning til mange andre surfesteder i Europa. Siden det er så kort avstand til surfespottene, kan du finpusse ferdighetene og surfe mer utenom timene hvis du blir like hooked som oss.

Hvis du er på jakt etter stemning og noen kvelder på byen, er Corralejo stedet. Kun et kvarters taxitur fra campen finner du et stort utvalg av gode restauranter og kule barer. Enkelte kvelder i uken kommer også Lajares til liv, og du kan joine de lokale for drinks toppet med gode vibes og bra musikk.

Andre surfcamps

Bærekraft

Stranden er vårt hjem. Vi forlater den finere enn vi fant den.

Det er viktig for oss å ta vare på det lokale samfunnet vi er en del av, havet vi elsker, og strendene som er vårt andre hjem. Vi er opptatt å tilføre verdi og gi tilbake. For å gjøre dette er både ansatte, venner og gjestene våre engasjert i resirkulering og andre tiltak for å ta vare på miljøet. Hver uke har vi beach clean-ups på campene våre, for å være sikre på at vi forlater strendene litt renere enn vi fant dem.

Lapoint crew
Les mer om våre tiltak for et bærekraftig miljø