Santa Teresa, Costa Rica: Guiden til din drømmesurfeferie

Planlegger du å dra på surfetur til Costa Rica? Her er alt du trenger å vite for å forberede deg til en surfeferie i Santa Teresa i ekte Pura Vida-stil! Hvis du leter etter et tropisk eventyr mens du surfer med jungelen som bakteppe, har du kommet til rett sted! Her er vår guide til alt du trenger å vite for å være forberedt på et surfecamp-eventyr i Costa Rica.

Gratis ombooking og kansellering opptil 14 dager før ankomst

Les mer

Lapoint Surf Camp: Vårt surfeparadis i Santa Teresa

Hvis en jungelopplevelse er det du leter etter, er vår camp i Santa Teresa det rette stedet å dra til.

En camp nær det livlige sentrum av Santa Teresa

Santa Teresa er en liten og sjarmerende landsby med mye surfevibber, og sentrum ligger bare noen minutters gange fra surfecampen. Her finner du hyggelige restauranter, kafeer og barer! Det er flotte klesbutikker og steder å kjøpe suvenirer hvis du ønsker å handle under oppholdet! Du vil også finne apotek, minibanker og supermarkeder i nærheten av campen.

Transport: Hvordan kommer jeg til campen?

Ankomst og avreise til og fra surfecampen 

Når du reiser til vår camp i Santa Teresa, vil du fly til San Jose Airport (SJO), Juan Santamaría internasjonale flyplass. Fra San Jose vil det ta deg omtrent seks til syv timer å komme til campen. Det er en god idé å ankomme en natt før du drar til campen, siden siste transportavgang er kl. 08:00 mandag morgen. Vi anbefaler at du bor på Holiday Inn ved siden av flyplassen hvis du velger å komme kvelden før transporten, da dette er stedet hvor transporten vil plukke deg opp.

Du kan også ta en annen flyreise fra San Jose til Tambor Airport. Dettee alternativet vil spare deg noe tid, men vil være dyrere. Det tar litt over en time fra Tambor Airport til campen. Du kan bestille transporten tilbake til flyplassen når du er på campen.

Deilige lokale retter: Hva og hvor du kan spise i Santa Teresa?

Du vil finne "sodas" overalt i Costa Rica, og Santa Teresa er ingen unntak! En "soda" er en restaurant som serverer mer tradisjonell costaricansk mat og er vanligvis mer budsjettvennlig enn de mer trendy kafeene.

Vær og sesonger: Når er den beste tiden for å surfe i og rundt Santa Teresa?

Den såkalte høysesongen i Santa Teresa, når den sosiale scenen er på sitt mest pulserende, og når bølgene er mest vennlige, skjer i tørketiden (november til mars).

Santa Teresa har flere turister som besøker, og bølgene er egnet for nybegynnere, noe som gjør dette til den beste tiden for nybegynnere på level 1 og 2 å besøke Costa Rica og lære å surfe

I løpet av regntiden (april til november) er bølgene større og mer konstante. Nivå 3 surfere kan surfe i og rundt Santa Teresa hele året. Vanntemperaturen i Costa Rica ligger et sted mellom 26 og 30 grader Celsius, noe som betyr at du kan nyte bølgene uten våtdrakt.

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Bærekraft

Stranden er vårt hjem. Vi forlater den finere enn vi fant den.

Det er viktig for oss å ta vare på det lokale samfunnet vi er en del av, havet vi elsker, og strendene som er vårt andre hjem. Vi er opptatt å tilføre verdi og gi tilbake. For å gjøre dette er både ansatte, venner og gjestene våre engasjert i resirkulering og andre tiltak for å ta vare på miljøet. Hver uke har vi beach clean-ups på campene våre, for å være sikre på at vi forlater strendene litt renere enn vi fant dem.

Lapoint crew
Les mer om våre tiltak for et bærekraftig miljø

Lapoint

All Camps & Courses