SURFCAMPGruppereiser til Hoddevik

Er du klar for nordiske eventyr?

Velkommen til surfecampen vår i Hoddevik, her vil dere surfe omgitt av hvit sandstrand og majestetiske fjell, dette er det nærmeste du kommer et nordisk surf utopia! Lapoint er spesialister på gruppereiser, med over 15 års erfaring kan vi tilby fantastiske surfe-opplevelser med profesjonelle instruktører! Lapoint er annerkjent for sin gode oppfølging og mindre surfegrupper for å ivareta alle, enten dere er en stor eller liten gruppe. Opphold kan tilpasses ønsker og behov og passer fra helt nybegynnere til erfarne surfere!

EKSEMPEL PÅ SURFEPAKKE

Vår mest populære pakke

LAPOINT SURFCAMP PAKKE  (Level 1 & Level 2)

  • 3 overnattinger velg mellom langhelgpakke torsdag - søndag eller ukedager

  • Fri tilgang på campens fasiliteter kjøkken, stue med brettspill, TV og wifi og inspirasjonsvegg til aktiviteter i området, utendørs grillområdet for gruppa sine sosiale aktiviteter

  • Egen saunahytte til disposisjon for våre gjester på Utsikten, perfekt møteplass etter en surf

  • 2 surfekurs x 2 timer i smågrupper på 5 pers per instruktør for beste oppfølging, velg mellom nybegynnerkurs level 1 eller viderkommen level 2.

  • 3 dager med surfeutstyr våtdrakt, sko, hansker tilpasset norske forhold, egen skiftegarderobe tilgjengelig med dusjer.

  • 3 dager med surfebrett mulighet å surfe mer på egenhånd etter kurs om forholdene tillater

  • Surfeteori med instruktør gruppa får grunding gjennomgang om alt fra surfe-sikkerhet, bølger, padleteknikk og for å få gi dere den beste opplevelsen i trygge forhold, det blir også feedback på egen presentasjon. 

Vi tilbyr også pakker for kun overnatting, eller overnatting og surfeutleie!

Kontakt oss for et gruppetilbud og pakken dere ønsker info@lapointcamps.com

Ta kontakt!

Med Lapoint er dere godt ivaretatt hele veien, ta kontakt for å høre med hva vi kan gjøre for din gruppe. Bo på våre koselige camps på den utrolige plassen vår og kjenn på mestringsfølelsen i bølgene og utvikle surfe skills med hjelp av vårt dedikterte surfeteam! Fyll ut skjema så vil våre engasjerte gruppetur-eksperter svare deg raskt:

Lær mer!

Vil du vite mer?

Er du ute etter andre gruppereise destinasjoner og surfing med Lapoint? Sjekk ut våre andre destinasjoner og gruppepakker her https://www.lapoint.no/gruppeturer/ Kontakt våre gruppetur eksperter for å planlegge ditt neste surfeeventyr med din gruppe, info@lapointcamps.com

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Bærekraft

Stranden er vårt hjem. Vi forlater den finere enn vi fant den.

Det er viktig for oss å ta vare på det lokale samfunnet vi er en del av, havet vi elsker, og strendene som er vårt andre hjem. Vi er opptatt å tilføre verdi og gi tilbake. For å gjøre dette er både ansatte, venner og gjestene våre engasjert i resirkulering og andre tiltak for å ta vare på miljøet. Hver uke har vi beach clean-ups på campene våre, for å være sikre på at vi forlater strendene litt renere enn vi fant dem.

Lapoint crew
Les mer om våre tiltak for et bærekraftig miljø

Lapoint

All Camps & Courses