Website pick - El Salvador -31
  • Lapoint
  • Blogg
  • El Salvador ble nylig kåret til et av de beste landene å besøke i 2023

Guides

El Salvador ble nylig kåret til et av de beste landene å besøke i 2023

Vi er så begeistret over at en av våre nyeste destinasjoner har blitt kåret til et av de beste stedene å reise til i 2023! Lonely Planet sin “Best in Travel”-liste inkluderer de mest unike og fantastiske destinasjonene alle vil snakke om i det kommende året, og El Salvador ble med på listen. 

Dette er hvordan Lonely Planet beskriver det, og vi kunne ikke vært mer enig: "Forynget og fremtidsrettet, det er en voksende interesse for dette vakre landet i Sentral Amerika. El Salvador med sine idylliske strender fanger oppmerksomheten til profesjonelle surfere fra hele verden. Landet begynner sakte men sikkert å bli kjent som det stedet man drar til for å fange bølger og forbedre surfe-ferdighetene sine."

Vår surf camp er lokalisert i en liten by kalt El Sunzal - en fantastisk base for å utforske alt El Salvador har å by på. Av alle campene våre er denne lokasjonen helt spesiell. Du har bokstavelig talt bølger rett utenfor dørstokken ettersom campen ligger på stranden, rett foran en episk surfespot! Du kan faktisk stå opp og sjekke forholdene fra balkongen din! Når du ikke fanger bølger kan du utforske skjulte strender, gå tur på majestetiske vulkaner, svømme i dramatiske fossefall og bli lamslått av de fantastiske nasjonalparkene.

Så hvis du vil oppleve et surfe-eventyr med en lokal smak, hemmelige surfespots og vill natur - er dette stedet å dra til. Utenfor allfarvei men fortsatt surfing i verdensklasse, denne destinasjonen er et av de siste surfeparadisene. Slipp unna folkemengdene og dra før alle andre gjør det!

Siste blogginnlegg