Pool at Lapoint Surf camp Ericeira Portugal
  • Lapoint
  • Blogg
  • Gode nyheter - 5. juli åpner surfecampen i Ericeira!

Information

Surf

Gode nyheter - 5. juli åpner surfecampen i Ericeira!

Etter uforutsigbare måneder verden over, føles det fantastisk å gjenåpne surfe- og yogacampen i Ericeira igjen den 5. juli!

Så, hvordan går det egentlig i Portugal?

Portugal har åpnet grensene for turisme, og ønsker alle europeiske nasjonaliteter velkommen på ferie, uten krav om karantene. Vårværet har vært nydelig, med få turister, og færre surfere i line-upen. For oss betyr dette flere surfemuligheter, raskere læring og økt sjanse for å nyte bølgene for oss selv!

Supermarkeder, butikker, restauranter og strender er åpne som normalt. Nattklubbene er fortsatt stengt, noe som bidrar til en mer avslappet stemning i landsbyen. Barene er åpne, så du går ikke glipp av etter-surf-ølen når du kommer opp fra vannet!

Hvordan er det på campen? 

Fra og med 5. juli vil driften av campen være som før, med surfecamper og yogaretreats hver uke. Vi er i kontakt med helsemyndighetene i Portugal - og vi har fått en “rent og trygt”-sertifisering fra det Portugisiske turistdepartementet (Turismo de Portugal). Det betyr at vi følger deres retningslinjer for rengjøring og hygiene på campen.

Mat og fasiliteter - Normal drift 

Baren og restauranten på campen er åpen som før, men i stedet for frokostbuffet, får du servert en nydelig frokosttallerken - eller en frokostbag dersom du heller ønsker det. Valget er ditt!

Ta en dukkert i bassenget, en treningsøkt i vår utendørs gym, eller en runde i skatebowlen, fasilitetene på campen er åpne.

Som alltid, surfecamper, yogaretreats og “bed & breakfast” varer over en hel uke, med søndag som ankomstdag. Vi ønsker at alle skal ankomme på samme dag for at dere skal bli godt kjent, og dele en uke med unike øyeblikk på campen og i vannet. Du og dine venner kan være med på ulike camper eller retreater den samme uken, yoga eller surf, eller bestille forskjellige nivåer. Dere vil oppleve en fantastisk uke sammen, selv om dere er med på ulike aktiviteter på dagtid.

Surfekurs i mindre grupper

Å lære bort surfing er en av våre absolutt største lidenskaper. Vi vil gjerne dele bølgene med deg! Surfekursene foregår som alltid med dyktige og sertifiserte surfeinstruktører, men hver surfegruppe være med maks 5 personer.

Bestill dormseng eller private enkelt/dobbelt/tomannsrom

Du kan bestille dormseng, twin/dobbeltrom eller suite. Reiser du alene kan du bestille et eget dobbeltrom til en ekstra kostnad.

Jeg vil reise! Hvordan kommer jeg meg til Lisboa og Ericeira? 

Tro det eller ei, nå er det enkelt å reise til Lisboa, og du kan kjøpe billige tur/returbilletter fra de fleste store flyplassene i Europa. Lisboa har dessuten gode bussforbindelser med resten av Europa, dersom du ikke ønsker å fly. Eller hva med en roadtrip, med bilen fylt med andre surfesultne venner? 

Når du ankommer Lisboa kan du velge å komme deg til campen på egenhånd, eller bestille vår flyplass transfer - vi plukker deg opp og tar deg med til campen - trygt og enkelt.

Siste blogginnlegg