fuerteventura island
  • Lapoint
  • Blogg
  • Nysgjerrig på hvorfor vi valgte Fuerteventura som vår nye surfedestinasjon?

Surf

Nysgjerrig på hvorfor vi valgte Fuerteventura som vår nye surfedestinasjon?

Med fantastiske surfeforhold, en unik vibe, asurblått hav og dramatiske vulkaner, er øya den ultimate basen for en uforglemmelig surfeferie. Derfor falt valget på Fuerteventura, som også er en helårsdestinasjon og ideell for eventyr sommer som vinter.

 Hvorfor valgte dere Fuerteventura og ikke en annen øy?

Kanariøyene er for mange synonymt med charterferie, men på Fuerteventura og i Lajares hvor campen vår ligger, garanterer vi en helt annen vibe. Med beliggenhet mellom Europa og Afrika, finner du en unik stemning og landskap. Øya ligner ikke Spania eller Kanariøyene, men heller ikke Afrika. Det er rett og slett Fuerte – med majestetiske vulkaner, ørkenlandskap og fantastisk surf.

 Og hvorfor akkurat Lajares?

Lajares er en ørkenoase med en herlig vibe og nærhet til alle surfespottene. Byen er liten, men har alt du trenger – både butikker, koselige kafeer og sjarmerende barer. Det beste av alt er at Lajares ligger mellom de tre ulike kystlinjene, så uavhengig av forhold så finner vi bra surf i kort avstand.  

 Hvilket surfenivå passer Fuerte for?

Fuerte passer for alle surfenivåer, kanskje mer enn noen annen destinasjon. Med tre ulike kystlinjer i 10-minutters avstand fra campen, finner du noe for enhver surfedrøm. Uansett forhold kan du surfe hver dag – både som nybegynner og mer avansert surfer.  

 Er Fuerte best om sommeren eller vinteren?

Både nybegynnere og mer avanserte surfere kan oppleve fantastisk surf på øya året rundt. Hvis du har mye erfaring, så er vinteren et godt valg på grunn av mindre vind – men du vil også kunne surfe hver dag i sommermånedene.

Siste blogginnlegg