Surfecamp i Portugal

Bli med til Portugal, landet som tilbyr den beste surfen i Europa. Her kan du senke skuldrene og fylle surfeferien med Goodtimes, strandliv og fantastisk surf i unike Atlanterhavsomgivelser.

Surfeferien i Portugal

En surfeferie til Portugal kan best beskrives som en fest-combo av action, spenning, moro og kulinariske orgasmer. Omgitt av vakre omgivelser som sjøen, surfen og massevis av minneverdige aktiviteter vil du være avslappet, inspirert og full av adrenalin - alt på samme tid! Med beliggenhet nærme det meste i Europa, velsignet med et varmt klima, vennlige mennesker og overkommelige priser; Portugal er en sommer favoritt for sol- og surf elskere fra hele verden.

Sol, surf og nye venner

Etter å ha reist jorda rundt på leting etter de beste bølgene har vi lært at det ikke bare er surf og naturopplevelser som teller, men også at du har noen å dele øyeblikkene med. Derfor har vi lagt opp uka på campen i Ericeira slik at du alltid møter nye venner du kan dele opplevelsene med. Uansett om du vil lage egne planer eller bli med på våre sosiale aktiviteter som vi arrangerer på campen, er vi sikre på at reisen med oss byr på et hav av unike erfaringer.

VÅR SURFCAMP I PORTUGAL

Vi har to camper i Portugal, begge tilbyr unikt fantastiske, enestående opplevelser. Den største av dem, i surf mekkaet Ericeira ligger omtrent 40 minutter nord for Lisboa. Ericeira er en av de mest sjarmerende surf byene på planeten, med brosteinlagte gater, fantastisk mat og et karismatisk natteliv. Her finner du også mange minneverdige strender og perfekte forhold for deg som ønsker å lære å surfe. Vår andre camp, Alentejo, ligger sør i Portugal, ca to timer fra Lisboa. Her er det en eksepsjonell atmosfære med endeløs plass til å surfe, leke og koble av. Uavhengig av hvilken camp du velger, Portugal leverer som vanlig vennlige mennesker, nydelig natur, fantastisk mat og bra surf.