Surfcamper i Portugal

Bli med til Portugal, landet som tilbyr den beste surfen i Europa. Her kan du senke skuldrene og fylle surfeferien med good times, vingårder, lange strender og fantastiske surfekurs i unike Atlanterhavsomgivelser.

Surfeferien i Portugal

De trange gatene i Ericeira, de milelange strendene i Alentejo, lukten av ferskt brød, oliven og rødvin - Portugal er noe helt spesielt. Helt sørvest i Europa ligger landet som tilbyr kontinentets beste surfemuligheter, enten du er en helt fersk eller ganske erfaren surfer. I tillegg til surfingen kan du oppleve Atlanterhavskysten på sitt beste med de mange og gode restaurantene og utestedene i Ericeira og det landlige og klassiske landskapet i Alentejo. Denne gamle stormakten har fortsatt utallige perler å by på og vi garanterer deg en unik opplevelse om du reiser på surfeferie med oss i Portugal.

Sol, surf og nye venner

Etter å ha reist jorda rundt på leting etter de beste bølgene har vi skjønt at det ikke bare er surf og rå omgivelser som teller, men også at du har noen å dele øyeblikkene med. Derfor har vi lagt opp uka på campene både i Ericeira og Alentejo slik at du, uavhengig av om du reiser alene eller i en gruppe, helt sikkert møter nye venner som du kan nyte både surfingen og en drink i solnedgangen med. Uansett om du vil lage egne planer for ferien eller følge med på våre sosiale aktiviteter som vi arrangerer på campen, er vi sikre på reisen med oss byr på et hav av unike opplevelser og mange å dele dem med.

VÅRE SURFCAMPS I PORTUGAL

Vi har to surfcamps i Portugal. Det ene ligger i Ericeira, ca 40 minutter nord for Lisboa. Foruten å være et av Europas mest kjente surfesteder er Ericeira også en sjarmerende fiskelandsby med koselige trange gater, nydelig mat og et bra uteliv. Her finner du verdenskjente bølger som Pedra Branca og Coxos, sammen med fantastiske strender som Foz do Lizandro hvor det er perfekt å lære seg å surfe. Den andre destinasjonen er Alentejo som ligger sør for Lisboa. Alentejo er et mer ukjent og uutforsket område med milelange strender og laidback atmosfære. Her får du virkelig et innblikk i hvordan det tradisjonelle Portugal er. Begge våre destinasjoner i Portugal tilbyr, som alltid, hyggelige mennesker, behagelige omgivelser og bra surfeskoler.