Surfcamp i Portugal

Bli med til Portugal, landet som tilbyr den beste surfen i Europa. Her kan du senke skuldrene og fylle surfeferien med good times, vingårder, lange strender og fantastiske surfekurs i unike Atlanterhavsomgivelser.

Surfeferien i Portugal

De trange gatene i Ericeira med lukten av ferskt brød, oliven og rødvin gjør opplevelsen til noe helt spesielt. Helt sørvest i Europa ligger Portugal, landet som tilbyr kontinentets beste surfemuligheter, enten du er helt fersk eller en erfaren surfer. I tillegg til surfingen kan du oppleve Atlanterhavskysten på sitt beste med fine strender og mange gode restauranter & utesteder i kystbyen Ericeira. Denne historiske juvelen har utallige opplevelser å by på, og vi lover deg en unik reise på surfeferie med oss i Portugal.

Sol, surf og nye venner

Etter å ha reist jorda rundt på leting etter de beste bølgene har vi lært at det ikke bare er surf og naturopplevelser som teller, men også at du har noen å dele øyeblikkene med. Derfor har vi lagt opp uka på campen i Ericeira slik at du alltid møter nye venner du kan dele opplevelsene med. Uansett om du vil lage egne planer eller bli med på våre sosiale aktiviteter som vi arrangerer på campen, er vi sikre på at reisen med oss byr på et hav av unike erfaringer.

VÅR SURFCAMP I PORTUGAL

Vår surfcamp i Portugal ligger ca ca 40 minutter nord for Lisboa. Foruten å være et av Europas mest kjente surfesteder er Ericeira også en sjarmerende fiskelandsby med koselige trange gater, nydelig mat og et bra uteliv. Her finner du verdenskjente bølger og fantastiske strender som Foz do Lizandro, hvor det er perfekt å lære seg å surfe. Portugal tilbyr, som alltid, hyggelige mennesker, behagelige omgivelser og bra surf.