Quinta Lizandro - Ericeira

Overnatting

Quinta Lizandro er designet for å møte gamle og nye venner, og skape minner sammen i behagelige, inspirerende omgivelser. Her tilbyr vi overnatting, aktiviteter og fasiliteter som tilrettelegger for komfort, moro og fysiske aktiviteter, enten du reiser alene eller i gruppe. Konseptet er bygget rundt Lapoint's populære Goodtimes filosofi på en ærlig og enkel måte. I essensen har vi forsøkt å skape en unik atmosfære hvor du kommer som en gjest og reiser som en venn. Med flotte, lyse rom, pool bar & restaurant med sjøutsikt, treningsområder, skate bowl, yoga område og bølger i umiddelbar nærhet er det lett å trives på Quinta Lizandro.

Området

Opprinnelig en stille fiskelandsby, nå ansett som surfehovedstaden i Europa; idylliske Ericeira tilbyr en unik kombinasjon av kompakt by-sentrum og rikt tilbud av opplevelser, restauranter og sightseeing. Byen ligger optimalt til for bølger og solskinn, og tilbyr massevis av spots å velge i for surfere av alle ferdighetsnivå. Vi har delt minneverdige opplevelser med gjester her siden 2008 og vi er sikre på at du også vil finne flyten, å nyte dagene dine her med oss.ROM & DIVERSE

DOBBELTROM/TWIN

Dobbeltrommene er lyse, romslige og gjennomførst med en avslappet design, perfekt for to venner eller par. Sengoppsettet er enten dobbeltseng eller to enkeltsenger. Alle dobbeltrom har bad på rommet.

DORM M/HAVUTSIKT

Dorm m/havutsikt har både en fantastisk utsikt over stranda og masse plass på rommet. Noen rom har også et lounge-område hvor du kan slappe av med en bok eller to. Alle dorms har bad på rommet. Sengene er en miks av enkeltsenger og køyesenger. Dette rommet er perfekt for reisende som vil få det meste ut av sitt opphold i Ericeira.

DORM

Våre romslige dorms har komfortable køyesenger og bad på rommet.

Hver seng har et eget strømuttak, hylle og nattlampe. Dorms er den beste måten å møte nye mennesker, og du kommer garantert til å ha en hyggelig opphold, enten om du reiser alene eller med venner.

SERVICE

Daglig rengjøring

Wifi

Restaurant
Organiserte aktiviteter
Resepsjonstjeneste

FASILITETER

Svømmebasseng

Yoga

Bar

Restaurant

Skateboardbowl

Treningsfasiliteter

Oppholdsrom

FAKTA

Avstand til stranden: 150 m

Avstand til byen: 2 km

DROP-IN YOGAKLASSER

Hver uke tilbyr vi en variert timeplan med drop-in yogaklasser som er tilgjengelig for alle gjester på Quinta Lizandro.

 

VINSMAKING

Gruppetur til en vakker vingård i nærheten av campen. Inkluderer transport, en guidet tur, vinsmaking og snacks.

 

LISBOA-TUR

Bli med på tur til Lisboa og utforsk restauranter, barer, sightseeing og shopping.

 

TIMEPLAN, PRIS OG PÅMELDING

Vennligst spør bookingavdelingen eller resepsjonen når det gjelder timeplan, pris og påmelding av tilleggsaktiviteter.

Surfepakker i Ericeira

Beste ferien noensinne. Seriøst!

Anton Svensson

VELG STARTDATO OG BESTILL DIN REISE