Quinta Lizandro - Ericeira

Overnatting

Quinta Lizandro er designet for å møte gamle og nye venner, og skape minner sammen i behagelige, inspirerende omgivelser. Her tilbyr vi overnatting, aktiviteter og fasiliteter som tilrettelegger for komfort, moro og fysiske aktiviteter, enten du reiser alene eller i gruppe. Konseptet er bygget rundt Lapoint's populære Goodtimes filosofi på en ærlig og enkel måte. I essensen har vi forsøkt å skape en unik atmosfære hvor du kommer som en gjest og reiser som en venn. Med flotte, lyse rom, pool bar & restaurant med sjøutsikt, treningsområder, skate bowl, yoga område og bølger i umiddelbar nærhet er det lett å trives på Quinta Lizandro.

Området

Opprinnelig en stille fiskelandsby, nå ansett som surfehovedstaden i Europa; idylliske Ericeira tilbyr en unik kombinasjon av kompakt by-sentrum og rikt tilbud av opplevelser, restauranter og sightseeing. Byen ligger optimalt til for bølger og solskinn, og tilbyr massevis av spots å velge i for surfere av alle ferdighetsnivå. Vi har delt minneverdige opplevelser med gjester her siden 2008 og vi er sikre på at du også vil finne flyten, å nyte dagene dine her med oss.


ROM & DIVERSE

DORM MED UTSIKT

Denne dormen har både en fantastisk utsikt over stranda og masse plass på rommet. Noen av disse dormene har også et lounge-område hvor du kan slappe av med en bok eller to. Alle dorms har bad på rommet. Sengene er en miks av enkeltsenger og køyesenger. Dorm med utsikt er perfekt for reisende som vil få det meste ut av sitt opphold i Ericeira.

DORM

Våre romslige dorms har komfortable køyesenger og bad på rommet.

Hver seng har et eget strømuttak, hylle og nattlampe. Dorms er den beste måten å møte nye mennesker, og du kommer garantert til å ha en hyggelig opphold, enten om du reiser alene eller med venner.

DOBBELTROM/TWIN

Dobbeltrommene er lyse, romslige og gjennomførst med en avslappet design, perfekt for to venner eller par. Sengoppsettet er enten dobbeltseng eller to enkeltsenger. Alle dobbeltrom har bad på rommet.

SUITE

Vår unike suite er det perfekte valget hvis du vil ta surfeturen din til neste nivå. Suiten er over to etasjer, med en lounge i første etasje og et soverom med dobbeltseng i andre etasje. Her kan du våkne opp til en fantastisk havutsikt og gjøre deg klar for en ny dag i paradis! 

 

SERVICE

Daglig rengjøring

Wifi

Restaurant
Organiserte aktiviteter
Resepsjonstjeneste

FASILITETER

Svømmebasseng

Yoga

Bar

Restaurant

Skateboardbowl

Treningsfasiliteter

Oppholdsrom

FAKTA

Avstand til stranden: 150 m

Avstand til byen: 2 km

DROP-IN YOGAKLASSER

Hver uke tilbyr vi en variert timeplan med drop-in yogaklasser som er tilgjengelig for alle gjester på Quinta Lizandro.

 

VINSMAKING

Gruppetur til en vakker vingård i nærheten av campen. Inkluderer transport, en guidet tur, vinsmaking og snacks.

 

LISBOA-TUR

Bli med på tur til Lisboa og utforsk restauranter, barer, sightseeing og shopping.

 

TIMEPLAN, PRIS OG PÅMELDING

Vennligst spør bookingavdelingen eller resepsjonen når det gjelder timeplan, pris og påmelding av tilleggsaktiviteter.

REVIEWS

Et fredelig retreat fylt med masse glede og en fantastisk atmosfære. Dette var en mindful og autentisk opplevelse, med en kunnskapsrik yogalærer som var genuint opptatt av gruppen. – Dustin

 

Elsket, elsket, elsket retreatet og yogalæreren, jeg følte meg både sett og veldig trygg hele uken. Jeg har prøvd å finne noe lignende her hjemme, men det er ikke så lett å toppe Portugal. Jeg er takknemlig for alle verktøyene jeg kan fortsette å bruke videre i hverdagen! – Sabrina

 

Et genuint, morsomt og inspirerende retreat! Kombinasjonen av yoga og surf var fantastisk, og det var en bra variasjon av det spirituelle, aktiviteter, naturopplevelser, sosial tid med gruppen og også tid til å reflektere på egen hånd. Håper dere fortsetter med disse retreatene! – Doeschka 

 

Tusen takk for alt, dette var en av de beste opplevelsene i mitt liv og jeg følte meg så bra etterpå. Jeg tar med all kjærligheten hjem, og planlegger allerede min neste tur i september! – Mirkka

OFTE STILTE SPØRSMÅL

 

Er flyreisen inkludert i pakken? 

Nei, du må selv finne ut hvordan du kommer deg frem og tilbake, men vi tilbyr gjerne å hente deg på flyplassen.

 

Finnes det noen ledige stand-by senger?

 Du er alltid velkommen på campen vår, men hvis hjemmesiden sier at det ikke er flere plasser eller ledige senger, betyr det at vi er fullbooket.

 

Kan startdatoen min være fleksibel?

Noe av det som gjør oppholdet hos oss unikt er at gjestene er sammen hele uken – fra start til slutt. Det er derfor kun mulig å starte oppholdet de dagene som vises på hjemmesiden.

 

Jeg har lyst på et rom for meg selv, er det mulig? 

Den beste, og eneste måten du kan få et etmannsrom på er ved å booke et dobbeltrom. Det betyr at du må betale for et rom for to personer.

 

Hvordan booker vi forskjellige surfenivåer for ulike gjester under den samme bookingen?

Vennligst book det oppholdet dere ønsker med alle surferne på samme nivå. Deretter kan dere sende oss en email på info@lapointcamps.com med bookingnummeret og navnet på surferne, samt hvilket nivå de ønsker. Så ordner vi det derfra, det er ikke noe problem.

 

Jeg har lyst til å surfe så mye som mulig hele uken. Hva skjer hvis ikke bølgene leverer under oppholdet?

Vennligst se nærmere på våre vilkår og betingelser for detaljer om refundering.

 

Hvordan vil surfeforholdene mest sannsynlig være under oppholdet mitt?

Vennligst sjekk Magicseaweed’s sesongbaserte data for å se tidligere historie om forhold og bølger.

 

Er det mulig å reservere en plass så jeg kan tenke på det i noen dager?

Ja, absolutt! Vennligst se vår OPEN PURCHASE POLICY under FAQ for detaljer.

Surfepakker i Ericeira

Beste ferien noensinne. Seriøst!

Anton

VELG STARTDATO OG BESTILL DIN REISE

Første tilgjengelige startdato etter din valgte dato vises nedenfor.