Surf CampFuerteventura, Spania

Lapoint Fuerteventura, Spania

På Fuerteventura bor vi sammen gjester fra en lokal partner, så du kan glede deg til å møte andre reisende, surfere og eventyrere fra ulike verdenshjørner. Vi har to ulike villaer; «The Villa» med 16 sengeplasser og «The Guest House» med 12 sengeplasser. Begge villaene er fantastiske og overgår hva du kan forvente av en surfecamp.

Rom

Store & moderne

Vi har to ulike villaer. Uansett hvilken villa du bor i, kan du fritt oppholde deg i begge. Det er rundt 8-10 minutter med sykkel mellom bofasilitetene, og du kan låne sykkel hos oss. Velg mellom dorms eller dobbeltrom. Alle rommene er store, med moderne fasiliteter og komfortable senger, samt adgang til uteområdet.

Fasiliteter - The Villa

Sosialt & avslappet

Hjertet av campen er et stort svømmebasseng på hele 18 meter, omkranset av en terrasse, lounge og spiseområde. Dette er her du vil tilbringe mest tid med oss. Du kan slappe av i solen, ta en forfriskende dukkert i bassenget eller sosialisere og bli kjent med nye venner. Campen har den perfekte balansen mellom å være både et sosialt og avslappet sted.

Fasiliteter

The Guesthouse

På «The Guest House» får du en god feel av Fuerteventura. Med en kafé og bar vegg i vegg, er du connected med det som foregår i byen Lajares. Villaen har en bra vibe, takterrasse og svømmebasseng, samt utsikt over vulkanene. Du har også tilgang til sykler, så du kan utforske mer på egen hånd.

Andre surfcamps

Bærekraft

Stranden er vårt hjem. Vi forlater den finere enn vi fant den.

Det er viktig for oss å ta vare på det lokale samfunnet vi er en del av, havet vi elsker, og strendene som er vårt andre hjem. Vi er opptatt å tilføre verdi og gi tilbake. For å gjøre dette er både ansatte, venner og gjestene våre engasjert i resirkulering og andre tiltak for å ta vare på miljøet. Hver uke har vi beach clean-ups på campene våre, for å være sikre på at vi forlater strendene litt renere enn vi fant dem.

Lapoint crew
Les mer om våre tiltak for et bærekraftig miljø