Cowork-Ericeira-Lapoint-camp-coffee-station-happy-woman

Guides

De beste Co-Working stedene i Lisboa, Portugal

Portugal er paradis for digitale nomader på grunn av sitt gode vær, bildeperfekte strender og co-working steder med høyhastighets internett.

Planlegger du en tur til Portugal og lurer på hvor du kan finne de beste co-working stedene? Her er en liste over noen fantastiske steder for co-working i Lisboa.

Hvor å jobbe i Lisboa

Co-Working steder i Ericeira

Hvis du vil co-worke i Portugal samtidig som du får nye ex-pat venner og lærer å surfe, bør du sjekke ut våres eget co-working community i Ericeira. Ericeira er en vakker og hyggelig by som ligger en 40 minutters kjøretur fra Lisboa. Byen er hjemstedet til noen av Portugals mest fantastiske strender, og byr også på billig øl, godt natteliv og en fantastisk utsikt. 

Vår Ericeira Camp er bare en tjue minutters gåtur fra sentrum og er vakkert plassert på toppen av en klippe. Når du bor her vil du våkne opp til en helt fantastisk utsikt over stranden og hele byen, noe som vil gjøre at du aldri vil reise herfra.

Campen var en gang en vingård, men har siden det blitt bygget om til en banebrytende surfeskole og et co-working paradis som er det perfekte sted for digitale nomader.

Å velge Ericeira fremfor Lisboa betyr også at du vil bo i en liten by med et yrende liv, der fredag ettermiddag med venner er noe du vil se frem til. 

Se hvordan en dag av livet kan se ut når du bor og co-worker i Ericeira, Portugal.

Second Home Lisboa

Second Home er et unikt co-working sted i Portugal som er kjent for sine mange planter (over 1000!) og sin vakre naturlige belysning. 

Du vil elske å ha ditt arbeidssted her fordi medlemskapet vil gi deg tilgang til mye mer enn bare et godt sted å jobbe. Hver uke kan du delta på ukentlige kulturarrangementer eller delta i deres velværeprogram, som inkluderer surfeleksjoner, yoga, pilates eller meditasjon økter.

The Base Coworking

The Base Coworking i Lisboa ligger i hjertet av byen, kun en gate bort fra Avenida Liberdade. Du kan komme hit for å jobbe med din egen business, freelancing eller startup, og du vil oppleve en følelse av fellesskap. Dette avslappende stedet har en åpen planløsning med flere loungeområder, private områder, et kjøkken på stedet og til og med dusjer på toalettene.

The Base´s beliggenhet er virkelig på toppnivå. Gå rundt i området for litt ettermiddagstrening eller ta en kaffepause på en av de nærliggende caféene. Å arbeide på The Base vil også gi deg flere muligheter til å bygge opp ditt nettverk og få kontakt med andre likesinnede ex-pats og nomader.

Idea Spaces

Har du noen gang jobbet i et palass? Dra til Lisboas berømte område Palacio Sotto Mayo for et moderne arbeidsmiljø med en ypperlig beliggenhet. Dette 2,500 kvadratmeter store stedet har medlemmer fra hele verden som du kan samarbeide med døgnet rundt. Det finnes en kaffebar on-site for dine koffeinholdinge behov, i tillegg er det flere møterom, telefonbåser og en stor sal for arrangementer. 

Med et medlemskap på Idea Spaces vil du faktisk få muligheten til å jobbe fra alle deres tre co-working spaces som er spredt rundt i Lisboa - Palacio Sotto Maya, Saldanha og Parque das Nacoes.

Piece of Work

Piece of Work co-working tilbyr en ung og komfortabel atmosfære for digitale nomader og forretningseiere. Piece of Work Campolide ligger i sentrum av Lisboa i et tradisjonelt og sjarmerende nabolag. 

Et medlemskap her vil gi deg en rekke fordeler som høyhastighetsinternett, gratis kaffe og te, private kontorer, telefonrom og mer. Det er til og med et eget rekreasjonsrom der du kan slappe godt av i dine velfortjente pauser!

Avila Spaces

Avila Spaces er et annet co-working sted i Lisboa som har et vakkert, moderne design og en god beliggenhet. Men plassering rett ved siden av Saldanha togstasjon, er Avila superlett å komme til og er det perfekte stedet for produktive arbeidsdager. 

Du har mulighet til å velge nivå på medlemskap ut fra fem tilgjengelige abonnement. Selv med deres basisabonnement vil du ha tilgang til en arbeidsplass lounge, flere workshops- og nettværksaktiviteter, et felles kjøkken med ubegrenset kaffe og te (og, det viktigste, gratis øl!).

Liberdade 229

Sist på listen over de beste co-working stedene i Lisboa, finner du Liberdade 229. Stedet er lite sammenlignet med noen av de andre stedene på listen, men er unikt fordi det er åpent hele døgnet. De fleste andre co-working stedene i Lisboa lukker klokken syv, senest åtte, så Liberdade er virkelig det perfekte stedet å jobbe for deg som liker å jobbe sent.

Liberdade har en fantastisk beliggenhet i sentrum av Lisboa, og kan lett nås med de gule eller blå metrolinjene, eller med flere busslinjer som møtes rett i nærheten av inngangsdøren til Liberdade. Medlemskapet her vil gi deg mulighet for et eget skrivebord, ubegrenset mengde med deilig kaffe, i tillegg til ubegrenset tid i telefon- og møterommene.

Siste blogginnlegg