watching waves bali

Guides

GUIDE TIL BALI, INDONESIA

Det er vanskelig å vite hvor man skal starte på en guide til Bali da hele øya er en skattekiste av aktiviteter, utrolige steder og tropiske godbiter. Vi har allikevel forsøkt å koke det ned til det mest essensielle om hvor du bør dra og hva du bør gjøre på Bali; øya som mange kaller The Island Of The Gods.

Canggu   Canggu har vært hjem for Lapoint Bali siden 2012, og har en spesiell plass i hjertet vårt. Denne landsbyen har en pulserende, fargerik atmosfære og er utopia for alle som liker billig, nydelig mat, spennende drinker og sjel-balsamerende smoothies.

coffee and fruit bowl canggu

Shoppingmulighetene er også imponerende med massevis av mote-, smykke-, og livsstilbutikker i både Batu Bolong og Echo Beach distriktene. Det er også nok av bølger å velge mellom, med perfekte forhold for surfere av alle ferdighetsnivå.

Enten du er ute etter Instagram-vennlige smoothie bowls på Shady Shack, en stille kokosnøtt i solnedgangen på Echo Beach eller festlysten og vil prøve deg i beerpong-turneringen på Old Man’s; Canggu har alt du ønsker deg!

surfer girls bali

Seminyak   Seminyak tilbyr den beste shoppingen på øya, også med utallige bar- og restaurantmuligheter. Drifter surf shop, Seminyak Village shopping mall, The People vs., Channel Island Flagship store og Nyaman Gallery er bare noen av de mange eksepsjonelle butikkene verdt et besøk. Vi elsker å stoppe innom Potato Head for en behagelig shoppingpause og en drink ved bassenget. Sjekk også ut Revolver for hva vi mener er den beste kaffen på Bali.

seminyak beach club

Uluwatu   Uluwatu, Bingin og Padang på Bukit-halvøya er hjem til mange av de beste bølgene på planeten. Hvis du er komfortabel i krevende surf anbefales det å paddle ut og oppleve bølgene her i krystallklart vann, kun omgitt av majestetiske klipper. Etter surfen har du mange smakfulle muligheter både på mat- og drikkefronten, som verdenskjente Single Fin på Uluwatu, The Cashew Tree i Bingin og Bukit Cafe- og Budha Soul i Padang – alle disse er helt rå!

uluwatu single fin

Sanur   Sanur, nær Turtle Island (Serangan) er hvor vi holder våre Level 2- og Level 3-kurs. Området består også av Bali’s vakreste laguner og vennligste rev for surfing og dykking. Sanur, med sin behagelige atmosfære er også perfekt for å slappe av på stranden og chille inn i solnedgangen.

people eating dinner sanur bali

Sjekk ut Tree bar på Artotel Beach Club for litt daybed-luksus og Fire Station for en solid biff, gjerne servert med deres partystarter av en Long Island Ice Tea. Til lunch anbefaler vi både vegetarburgeren og smoothie bowlen på Soul in a Bowl. Genius cafe på sørenden av stranda er også verdt et besøk for en deilig combo av digg mat og rask wifi.  

sunset beach sanur

Ubud   “Hva bør man gjøre i Ubud” er noe vi ofte blir spurt av gjester som ser etter en sjelfull opplevelse.  

ubud jungle mountain road

Vi elsker Ubud for de unike templene, frodige omgivelsene, den spektakulære naturen og yoga-alternativene i verdensklasse. Enten du vil hilse på apene i Monkey Forest, se de utrolige rismarkene, besøke Goa Gajah tempelet eller ta en Vinyasa økt på Yoga Barn, Ubud har alt dekket. Spør gjerne vår booking avdeling eller camp-staffet for nærmere info.

dancing girls yoga top

Siste blogginnlegg